Форум за дограма, врати, прозорци

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

lulin40
Нов
Регистриран: 13:13, 15 юли 2015

18:54, 15 окт 2015

Красимир Гемеджиев е един мушморок като Лучия - също подставено лице на Пепи.Мая Стефанова не е вече управителка.След като е разбрала за какво става въпрос е избягала.Къде са сериозните хора и специалисти?Пепи да си готви раирания костюм и да се заеме с близките съдебни заседания на СНС.А Лучия нека отговори нещо за същественото свързано с Пепи - ОРГАНИЗИРАНЕ И РЪКОВОДЕНЕ НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА?Къде са над 5 милиона лева източени от ДДС?Лучия какво да очакваме пък от "твоята" нова фирма В Ш В ГРУП?ВШВ като Ворошилов!И защо В Ш В ГРУП има същия ЕИК 200949034 като ВОРОШИЛОВ ГРУП?Лъжете само себе си!Мислите си,че като сте сменили името на Ворошилов груп на ВШВ ще заблудите клиентите.Просто от 25.6.2015 г. фирма Ворошилов груп си е сменила името на ВШВ Груп.ВШВ обаче продължава да отговаря на мейла voroshilov@start.bg
В очакване на новите машинации на Пипи и нови имена на Ворошилов и клонинги.
Поздрави от Люлин.Там всичко се знае за знатните Люлинчани.
http://www.bgdnes.bg/Article/4397962
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2048051

леле
Нов
Регистриран: 06:53, 21 окт 2015

Re: Ворошилов - ужас

07:06, 21 окт 2015

Ворошилов е фирмата, която не бих потърсила никога повече, а и не бих препоръчала, дори и на хора, които мразя.
Г-жо Антонова, има ли хора, които не мразите ?! Че да не им препоръчвате въпросната фирма ?

Майсторът, който ми изпратиха, за да ги монтира - казва се Петьо, първо ми съсиса тапетите на една от стените, след това ми прекъсна кабел за осветлението, изцапа чисто нов бял паркет с монтажна пяна, сряза два от первазите на вратите така, че станаха неизползваеми и като цяло си остави ръцете.
Чудно ми е защо не се оплаквате, че не ви е измил чиниите, пуснал пералнята, сготвил и закачил пердетата. На служителите в офисите, които сте посетили (незнайно защо 3) им препоръчвам при съмнително поведение като Вашето да изискат медицинско свидетелство от съответния психодиспансер.

леле
Нов

Ворошилов-най големите боклуци и мошенници

07:12, 21 окт 2015

Здравейте г-н Деян,
Пишем Ви относно проявения от Вас интерес за новият обков ARX, който предлагаме. Обкова ARX е нов на нашия пазар, именно за това не можете да намерите информация за него. Фирмата която го внася на пазара е „Корал 99” – наши партньори. Обковът се произвежда в завода Kovinoplastika Lož – Словения по Австрийски лиценз. Заводът е основан през 1954г. през последните 15год. произведа част от елементите на обков Rotо, с който ние работихме преди време. Обковът Rotо е изключително качествен и надежден, но цената която се предлага на българския пазар не е по джоба на всеки, именно за това ние избрахме за наш партньор заводът Kovinoplastika Lož с новата им марка ARX. Един съвършено добър обков на несравнимо добра цена, отговарящ на всички Европейски стандарти и подкрепен разбира се с всички необходими сертификати. Надявам се, че скоро ще успеем да преведем и качим на нашият сайт повече информация за него. За допълнителна информация може да посетите сайта на завода производител - http://en.kovinoplastika.si/home/.

леле
Нов

07:15, 21 окт 2015

Уважаеми г-н или г-жо Люлин 40,
Определено имате доста богата информация за г-н Петър Ангелов, Лучия Дончева и фирма Ворошилов Груп ЕООД. Само искаме да добавим, че информацията с която разполагате, освен че не е точна е и стара. От два месеца фирма Ворошилов е Ворошилов Пласт 06, бившата София Пласт 06. Дружеството е създадено през 2006г от Антон Добрев. През всичките тези години фирмата търгува със стъкло, стъклопакети, строителни материали и дограма. Стига се до там, че открива фабрика за дограма в Украйна, която работи за Украинския пазар до 2012г. След което дружеството преминава в ръцете на различни собственици. Докато през Ноември 2013г. е закупено от Красимир Гемеджиев, като за управител е назначена Мая Стефанова. През 2014г. – 2015г. дружеството си партнира с фирма Ворошилов Груп по различни международни поръчки. Започва съвместен износ на ПВЦ изделия /дограма и врати/ за Беларус и Украйна. През 2015г. фирма София Пласт 06 купува търговската марка Ворошилов и правата върху нея от Лучия Дончева. От Юни 2015г. фирма София Пласт 06 се преименува на Ворошилов Пласт 06 ЕООД със собственик Красимир Гемеджиев. Дружеството се подпомогна със заем от 1 000 000лв., за да може да успее да стъпи здраво на пазара за дограма, както в България така и на вън. Договорите които подписахме с нашите партньори от Украйна ни дават сигурност и увереност, че ще продължим да развиваме марката Ворошилов, не само в България, но и в държавите в бившето СССР, където фирма Ворошилов се радва на доста голям интерес. А относно рекламите с които се подпомагаме на Българския пазар ДА те са факт и не мислим че са нещо лошо, напротив, стремим се да наблягаме на качеството и лоялноста към нашите клиенти. В дружеството ни работят високо квалифицирани специалисти. Естествено, че голяма част от тях са бивши служители на фирма Ворошилов Груп ЕООД, на които им предложихме да останат на работа при нас. Инвестициите които дружеството смята да направи през 2015г – 2016г. са в размер на 1,5 милиона евро, за разширяване на производствената и търговска дейност. Като в момента фирмата търси да наеме производствена база в гр.Пловдив. Предстои откриване на четири нови представителства – Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, които до края на 2015г. трябва да започнат да извършват търговска дейност. От горе изложеното става ясно, че фирма Ворошилов Пласт 06 се представлява от сериозни хора със сериозни намерения, и молим всички, които по един или друг начин злоупотребяват с името на фирмата да престанат, фирма Ворошилов е била и ще бъде лидер в производството на дограма, независимо дали на някои това им харесва или не.

леле
Нов

Re: Ворошилов - това са най- гадните боклуци и мошеници

07:23, 21 окт 2015

Ворошилов е фирмата, която не бих потърсила никога повече, а и не бих препоръчала, дори и на хора, които мразя.
Г-жо Антонова, има ли хора, които не мразите ?! Че да не им препоръчвате въпросната фирма ?

Майсторът, който ми изпратиха, за да ги монтира - казва се Петьо, първо ми съсиса тапетите на една от стените, след това ми прекъсна кабел за осветлението, изцапа чисто нов бял паркет с монтажна пяна, сряза два от первазите на вратите така, че станаха неизползваеми и като цяло си остави ръцете.
Чудно ми е защо не се оплаквате, че не ви е измил чиниите, пуснал пералнята, сготвил и закачил пердетата. На служителите в офисите, които сте посетили (незнайно защо 3) им препоръчвам при съмнително поведение като Вашето да изискат медицинско свидетелство от съответния психодиспансер.
:x

леле
Нов

07:38, 21 окт 2015

Тия измекяри и мошеници не трябва да съществуват,дано фалират!!!!!Цялата фирма е боклук,лъжат /аз съм потърпевша/,нямат никаква организация....абе големи помяри,тия никога повече няма да ги наема ....за тяхна радост обаче все още ще има балъци и те на това разчитат.

леле
Нов

Re: Ворошилов-най големите боклуци и мошенници

08:24, 21 окт 2015

Тия измекяри и мошеници не трябва да съществуват,дано фалират!!!!!Цялата фирма е боклук,лъжат /аз съм потърпевша/,нямат никаква организация....абе големи помяри,тия никога повече няма да ги наема ....за тяхна радост обаче все още ще има балъци и те на това разчитат.
Напълно подкрепям г-жа Антонова,абсолютни некадърници са цялата" Ворошилив"-що не земете да се гръмнете..това е ще е най-качествената услга която може да направите и голяма всенародна радост.

draki
Нов
Регистриран: 10:52, 28 фев 2016

11:11, 28 фев 2016

Първи впечатления.
Служителката в офис Надежда беше изключително любезна, комуникативна и най-вече информативна!
На 29 март следва монтаж, да видим.
До тук съм доволен от професионализма!

draki
Нов
Регистриран: 10:52, 28 фев 2016

05:58, 01 апр 2016

Такаа, поръчка 42094.
Моите впечатления.
Любезна и изключително информативна служителка в офис Надежда. Срок за изпълнение един месец и обаждане 5 дни преди срока. Държах на датата, за която се бяхме разбрали-никакъв проблем!
Професионален монтаж, съобразен с моите изисквания. Перфектен монтаж въпреки проблемите.
Измазването, пак съобразено със свободното ми време.
И тъй като не ми хареса как стана, момчето(служител на фирмата) , седя докато не ми стана ОК!
Хейтърите да го духат! Имам перфектно сложена дограма!

vagabi
Нов
Регистриран: 08:17, 30 юли 2016

Ворошилов

08:34, 30 юли 2016

Надявам се Ворошилов все още да следи този форум.
Вчера, 29 юли 2016 г., беше уговорената дата за монтаж на поръчана от мен дограма. Монтажистите трябваше да са вкъщи в 10:30 ч., според обаждането, което получих предишния ден. Дойдоха в 11:30 ч. Това нямаше да има значение, ако си бяха свършили работата, разбира се.
Демонтажът на старата дограма беше извършен почти изцяло от хора от семейството. За да помогнат на двамата работника и да стане по-бързо.
Още в началото обаче стана ясно, че има проблем с вратата (поръчката включва две балконски врати+прилежащите прозорци, голям прозорец с три крила и входна врата). Моите близки се заеха с коригирането, докато монтажистите работеха по едната балконска врата и прозореца. Към 16 ч. служителите на Ворошилов заявиха, че стената, на която трябваше да се монтира втората балконска врата, също има нужда от корекция, но те не могат да изчакат, затова си тръгват, пък на тяхно място щели да дойдат други техни колеги. Проведоха разговори с централата на фирмата и си тръгнаха.

В 16:20 ч. всичко беше готово за монтаж - и входната, и балконската врата, но нямаше кой да свърши работата. Обадих се във фирмата, за да попитам кога ще дойдат другите монтажисти, получих отговор: На следващия ден. На следващия ден, след като бяха избити балконската и входната врата! Тази нощ семейството ми прекара в стаи без врати и прозорци. Нормално ли е това?! Служителите си имали семейни проблеми - добре, случва се на всекиго, но да бяха дошли по-рано, а не по-късно от уговорения час! Да бяха казали, че няма да могат да поставят цялата дограма, за да не я демонтираме. И в крайна сметка организаторите във Ворошилов да бяха предвидили екип, който може да отдели достатъчно време за монтаж на дограма от 4 части - почти за цяла къща. Монтажистите си бяха отделили четири часа и половина. Точка. Поради което ние трябваше да прекараме нощта на открито!

ystoyanovska
Нов
Регистриран: 14:32, 24 окт 2016

...

14:50, 24 окт 2016

Здравейте,
Искрено се надявам поне да четете мненията във форума. Моето е от страна на бивш Ваш служител и е като предупреждение към всеки, който възнамерява да има нещо общо с Вас независимо по какъв начин. Работих към "Ворошилов груп"ЕООД, след това преименувана на ВШВ груп и към момента на Ворошилов пласт 06, около година и половина. През това време нарушения в отношенията работодател-работник бяха безкрайно много. Но... И до ден днешен те не спират. Към 10.2015г. и 11.2015 г. бях в уж платен отпуск, за който взех 0,00 лв. Днес, при справка в НАП установих, че по документи са ми изплатени над800лв. бруто за този период. Явно в тази фирма(както и да се казва тя) не държат както на клиентите си, така и на служителите си. Ако обичате далаверите, мошениците, измамите, некоректното и грубо отношение... То това са вашите хора. Успех!

elinism
Нов
Регистриран: 10:25, 06 юли 2020

Re: мнения за ВОРОШИЛОВ!?!

10:32, 06 юли 2020

Здравейте!

Пиша този пост с надеждата да спася някой дом от бедствието през което минава моя.
Никога, ама никога не пускайте служители на Ворошилов в дома ви. Никога!
Това, което преживявам втора седмица заради тях, парите , които ми костваха ...нямам думи да опиша. Плащаш за демонтаж , но идват КЪРТАЧИ. Буквално!
От мързел ми разбиха цялата стена, падна ми радиатора. Дограмата е монтирана със сантиметри по-надолу, има луфтове, крива е. За 4 часа и половина успяха просто да ми унищожат хола. Дойдоха да монтират два прозореца, и съответно да демонтират два. Изкъртиха един и ''плеснаха'' в огромната дупка единия от прозорците. 
От там започнаха мъките. Всички служители ужасно некоректни, вече дни наред ни въртят.
Бях заплашване, че ''не знам кой седи зад гърба им и да внимавам много''
А в нета пише, че зад гърба им е член на ДПС :)

Та, хора, фирми много! За това наистина с най-добри чувства недейте да се забърквате с Ворошилов! Никога!

*в момента , в който пиша у дома все още зее дупка, все още не са оправили щетите. Вече съм 100 лв назад, за майстори за парното и т.н.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7