Форум за дограма, врати, прозорци

 
smehorana
Нов
Мнения: 1
Регистриран: 14:57, 22 сеп 2007

РПП ФЕНСТЕР ООД МОШЕННИЦИ

15:08, 22 сеп 2007

Здравейте,
искам да информирам всички желаещи, които имат намерение на си слагат PVC дограма в своето жилище или обект да не правят грешката да ползват "услугите" на мошенниците от РРП ФЕНСТЕР ООД намиращи се в гр. София, бул. Гоце Делчев, бл. 37, вх. Г, ет. 1, защото:
1. Управителката на фирмата и собсвеника - един "мазен" немец, който се прави, че не разбира български (естествено така му е по-удобно), а в същото време е тръгнал да работи с клиенти, които не са длъжни да говорят и немски и от време на време неговата колежка ви предава някоя измънкана дума от него.
2. След като няма нормална комуникация между тях и клиентите общо взето се налага те двамата да дават предложение как те смятат, че е добре да се направи и най-много вие да се съгласите.
3. След като ни взеха поръчката, два дена по-късно ние решихме, че ще ни е по-удобно за разпределението в стаята комарника и падащото рамо да не са от дясно, а от ляво и веднага отидохме в офиса и управителката уж каза, че няма проблем променихме скицата усмихнанисе и ние спокойни си чакахме датата за монтаж.
4. Дойде все пак денят за монтажа и 3 момчета отстраниха старата дограма, като освен това ни падна и половината стена, но все пак до тук не бяхме толкова ядосани. След това, когато качиха и дограмата останахме без думи, защото : БЕШЕ УЖАСНО МРЪСНА, УДАРЕНА НА НЯКОЛКО МЕСТА, а РЪБОВЕТЕ БЯХА ВЗИМАНИ С НЯКАКВА ФРЕЗА ВСЕ ЕДНО "ДЪВКАНА И ИЗПЛЮТА" И СЯКАШ Е БИЛА С ТОПЛИННА ОБРАБОТКА, ЗАЩОТО ИМАШЕ ИЗДЪЛЖАВАНЕ В КРАЙЩАТА, а ГУМЕНОТО УПЛЪТНЕНИЕ Е ПРАВЕНО ЯВНО ОТ ОСТАТЪЧНИИ ПЪРЧЕТА, ЗАЩОТО В ЪГЛИТЕ НЕ СЕ ЗАСТЪПВАТ, А СИ СТЪРЧЪТ В РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ.
5. Когато почнаха да поставят вече комарника и прозорците какво мислите, че стана оказа се, че няма въобще промяна на местата им и ние веднага възразихме, обадихме се на управителката, а тя ни каза: ВИЕ НОРМАЛНИ КЛИЕНТИ ЛИ СТЕ? . Естествено ние не искахме да плащаме останалата част, а да дойде и да си види стоката, защото друго ни беше казано, но не дойде тя, а немеца, на който му показахме ударената добрама, а той взе един нож и почна да стърже и освен това ни държеше тон и само повтаряше "niht problem"
Така че имайте предвид всичко това, което не е никак малко и ако има и други потърпевши нека пишат, защото нещата не бива да се оставят така
:idea:
 
veve
Нов
Мнения: 2
Регистриран: 23:21, 13 авг 2009

23:31, 13 авг 2009

Точно така е, работата им е некачествена и при всеки опит за рекламация крещят, че ние сме луди и ненормални.
Цитат: Bulgarische Scheisse!
Това значи "българско лайно". Така се обърна немеца, собственик на фирма РРП ФЕНСТЕР, към нас.
 
todors
Нов
Мнения: 14
Регистриран: 15:11, 10 окт 2008

13:19, 14 авг 2009

много ми е инетерсно на вас какво не ви е харесало? Човекът е много компетентен и аз специално на тази фирма съм много благодарен, защото ми спаси остъкляване на тераса с покрив от една друга фирма, няма да я цитирам, за което бях дал доста пари и течеше като из ведро....Човекът си разбира от работата и с малко средства преправи покрива така, че от тогава нямам никакви проблеми...и е всичко друго , но не и мошеник...Трябва да престанем да плюем по добрите фирми, защото малко останаха....а за българската ни простотия няма да коментирам, тя е всеизвестна....Аз мога само да препоръчам тази фирма...спазват изключително точно сроковете и това, което поръчаш се изпълнява точно така както го искаш....
 
Потребителски аватар
sierard
Активен
Мнения: 52
Регистриран: 09:49, 22 апр 2007
Местоположение: София
Контакти:

22:01, 14 авг 2009

Винаги ще има недоволни и други доволни,всичко е въпрос на виждане.
sistem "BRUGMANN"-правилния избор
"СИЕРА-РД" ЕООД
 
veve
Нов
Мнения: 2
Регистриран: 23:21, 13 авг 2009

17:34, 25 авг 2009

Питате какво не ми е харесало. Казах, че когато поисках да си оправят некачествената дограма, собственика на фирмата ме нарече българско лайно. А познайте какво не ми е харесало!
 
ianchefff
Нов
Мнения: 3
Регистриран: 16:58, 17 окт 2009

опа

17:54, 17 окт 2009

а бре тодоре ти олигофрен ли си
хората много точно са ти написали какво се е случило
а ти какво толкова
в нормалните държави май ще получиш солидна отстъпка от цената плюс оправяне на нередностите за които хората не са виновни
 
s.sanev
Нов
Мнения: 5
Регистриран: 20:36, 31 окт 2009

21:26, 31 окт 2009

От дългите си разправии и сравнения на фирмите за пвц дограма мога да споделя някои впечатления и ще се радвам да са ви полезни. Бързо забравете най-скъпите и най-"тънките" оферти, защото и в двете има нещо съмнително, едните, че вероятно те товарят излишно , а другите, че вероятно не си заслужават. Спрях на Тисен, все пак е немски профил, една малка фирма - РРП Фенстер ми го монтира. Хубавото беше това, че от началото до края си общуваш с едни и същи хора от фирмата, а в големите фирми докато събирах оферти видях, че цари пълна анонимност, един те приема, друг идва за мерки, трети монтира и веригата се къса. С тези съм много доволен, вече 7 месеца няма проблеми, да чукна на "пвц" ..........[/quote

за една и съща ли фенстер става въпрос в темата и в това което е написал потребителя
 
nbat2002
Нов
Мнения: 1
Регистриран: 21:45, 22 юни 2010

[size=18]ВНИМАВАЙТЕ - фирма РРП ФЕНСТЕР ООД са некадърни и и

22:33, 22 юни 2010

ВНИМАВАЙТЕ - фирма РРП ФЕНСТЕР ООД са некадърни и иизмамници

Здравейте,

пиша тук, за да предупредя всички, който си търсят фирма за поръчка и доставка на дограма. Не се доверявайте на фирма ФЕНСТЕР http://www.rrpfenster.com/site/ - фирмата е собственост на немец, който не може да бъде открит.

След некачествена изработка фирмата е осъдена, но дължимите пари не може да се вземат чрез съдебен изпълнител от тази фирма, защото тя няма никакво имущество. В офиса й - София, бул. Гоце Делчев бл. 37, партер се води, че има едноличен търговец ФЕНСТЕР-МАРИЯНА  Димитрова (Стефанова), но не и РРП ФЕНСТЕР ООД. За въпросната Марияна се смята, че е любовница на немеца и заедно заблуждават недоволни клиенти. Срещу  фирма РРП ФЕНСТЕР ООД има и други изпълнителни дела, като във всички банки в страната са наложени запори, но няма пари.

Това съобщение цели предпазване на бъдещи потребители. Моля, проверявайте внимателно какви договори подписвате и какви са гаранциите и обезпеченията в тях срещу некачествено изпълнение.

За връзка с мен и повече информация:  nbat2002@yahoo.com
 
ailer
Нов
Мнения: 2
Регистриран: 08:12, 20 сеп 2011

08:33, 20 сеп 2011

Некачествена дограма /голям спектър от проблеми/, безочливо отношение.
Описаното от smehorana, veve, nbat2002 си е чиста истина.
 
lipov
Активен
Мнения: 132
Регистриран: 14:55, 05 юни 2011
Местоположение: София
Контакти:

14:29, 25 сеп 2011

На Вниманието на някой си Тодор.. :D
хората са ти го написали от какво не са доволни...
БЕШЕ УЖАСНО МРЪСНА, УДАРЕНА НА НЯКОЛКО МЕСТА, а РЪБОВЕТЕ БЯХА ВЗИМАНИ С НЯКАКВА ФРЕЗА ВСЕ ЕДНО "ДЪВКАНА И ИЗПЛЮТА" И СЯКАШ Е БИЛА С ТОПЛИННА ОБРАБОТКА, ЗАЩОТО ИМАШЕ ИЗДЪЛЖАВАНЕ В КРАЙЩАТА, а ГУМЕНОТО УПЛЪТНЕНИЕ Е ПРАВЕНО ЯВНО ОТ ОСТАТЪЧНИИ ПЪРЧЕТА, ЗАЩОТО В ЪГЛИТЕ НЕ СЕ ЗАСТЪПВАТ, А СИ СТЪРЧЪТ В РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ.
Позволявам си да коментирам: тая фирма явно има некачествени машини или по точно както едно време са взимали ръбовете с ЪГЛОШЛАЙФ :evil:
ЕМТЕКС -ТРЕЙД ЕООД телефон 0879 629 033
ВАШИТЕ ПРОЗОРЦИ
www.mtextrade.com
 
ailer
Нов
Мнения: 2
Регистриран: 08:12, 20 сеп 2011

15:31, 28 сеп 2011

Да се говори за българска простотия /todors/, когато хората очакват да получат някакво качество срещу парите си, е точно в стила на фирмата Фенстер :!:

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост