Форум за дограма, врати, прозорци

 
niko1001
Нов
Мнения: 4
Регистриран: 19:08, 01 дек 2014

ВОРОШИЛОВ НЕКОРЕКТ

19:31, 01 дек 2014

Сложихме дограма от въпросната фирма - стъкла четери сезона , обков РОТО - малко над 3000 лв. И проблемите почнаха веднага и почвам да ги изброявам :
- забавяне на поръчката ( понеже си искахме дограма а не да получаваме обещетения в 0,1% за всеки просрочен ден, не сме правили проблеми)
- Изключително голям конденз
- При обаждане за рекламаця - ще ВИ пратят човек , с изключително нагло държане ,като казвам изключително , имам в предвид с главни букви, който ще ви лъже ,че ако не му подпишете формуляра, гаранцията няма да ВИ важи; ще ви ползва мебелите все едно си е у тях; ще заплашва - особено ако сте жена; ще закъснее за часа и ще ви отдели десетина минути, и понеже няма да си каже името, ще Ви оставя номера му и ако ВИ се обади да знаете да не отваряте вратата- 0898 463 643. Дори да си имате розовия лист , т.н. гаранция е твърде вероятно да не ви послужи!!!
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШО ОТНОШЕНИЕ

Фирмата е некоректна!!! И това мнение ще го напиша във всяка тема.
 
Поли Манолова
Нов
Мнения: 2
Регистриран: 13:05, 04 юли 2015

13:14, 04 юли 2015

Винаги ще има недоволни,клиенти по един или друг повод.Аз попаднах на тяхна брошура в пощенската кутия,и без да мисля мнбого се озовах в техен магазин.Все пак Ворошилов е име от сто години на пазара .Момичето беше много любезно и изчерпателно,направих си поръчка,съобразиха се с мойто време за размер,когато ми е удобно,и преди да монтират пак ми позвъняха.Доволна съм,цялата дограма и на дъщеря ми е от тях и нямаме забележки и проблеми.
 
DIAN82
Нов
Мнения: 3
Регистриран: 22:23, 19 юли 2015

Обков на догамата(ARX) предлагана от Ворошилов

22:39, 19 юли 2015

Здравейте,

знае ли някой нещо за обкова на дограмата от Ворошилов(ARX)? Успях да разбера, че до преди няколко месеца са предлагали обков на Roto, след което са го сменили с ARX. Това към момента е мега непознат обков за българския пазар и в никой форум не мога да намеря дали е надежден или не. В интерес на истината искам дограмата ми да бъде от ф-ма Ворошилов, но този обков малко ме смущава. От една страна не вярвам, че фирма като тях ще заложат на обков, който за нищо не става тъй като другите фирми само това и чакат т.е. Ворошилов в бъдеще само биха изгубили, но от друга ...... все пак знае ли човек.
Ще бъда признателен, ако някой сподели мнение специално за обкова, ползвал ли го е, доволен ли е!
Благодаря би предварително.

Поздрави.
 
lulin40
Нов
Мнения: 4
Регистриран: 13:13, 15 юли 2015

16:52, 25 юли 2015

Повдигнати обвинения

28 Март 2012
Днес, 28.03.2012 г., Специализираната прокуратура повдигна обвинения срещу четирима участници в организирана престъпна група, създадена с цел да извършва престъпления срещу данъчната система – избягване на плащане на данъчни задължения в особено големи размери.
Участниците в групата са задържани на 27.03.2012 г. при специализирана операция на ГДБОП, ДАНС и НАП, осъществена под ръководстовото и надзора на прокурор от Специализираната прокуратура.Операцията е извършена на територията на София и Своге.
Обвинения са повдигнати на:
1. Красимир Велинов, организатор и ръководител на групата,Бестал трейд
- за престъпление по чл. 321, ал.3, пр.2, т.2, вр. ал.1 от НК;
- за престъпление по чл. 255, ал.3, вр. ал.1, т.6, пр.2, вр. чл. 26, ал 1, вр. чл. 20, ал.4, вр. ал.1 от НК.
2. Борислав Велинов,Бестал трейд
3. Петър Ангелов,Ворошилов
4. Нели Дойчева,Бестал трейд – участници в групата
- за престъпление по чл. 321, ал.3, пр.2, т.2, вр. ал.2 от НК;
- за престъпление по чл. 255, ал.3, вр. ал.1, т.6, пр.2, вр. чл. 26, ал 1, вр. чл. 20, ал.2, вр. ал.1 от НК.
Групата е изградила мрежа от търговски дружества „бушони“, с които действащи фирми за производство и търговия с алуминиева дограма, собственост на участници в групата, са извършвали фиктивни сделки с цел избягване на данъчни задължения на реално действащите дружества.
За реализирането на престъпната схема ръководителят на групата Красимир Велинов е използвал част от фирмите, които са били клиенти на две негови счетоводни къщи. Въпросните фирми са декларирали фиктивни покупки и продажби, като данъчните задължения са се трупали на фирмите „бушони“. След като те са натрупвали огромни задължения, са били продавани на малоимотни или безимотни лица от ромски произход, които нямат възможност да извършат плащанията към бюджета.
По време на специализираната операция са претърсени 15 жилища и офиси в София и Своге. Иззети са счетоводни документи, компютри, фискални устройства. При претърсванията са открити и иззети около 400 бойни патрона, 60 000 лева, фалшиви печати на НАП , Митница-София и банки, както и на фирмите „бушони“.
По първоначални данни щетите за държавния бюджет, нанесени от действията на организираната престъпна група, са за около 5 милиона лева.

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост