Форум за дограма, врати, прозорци

 
krasialex
Нов
Мнения: 2
Регистриран: 10:39, 21 апр 2021

НЕ ИЗБИРАЙТЕ ФИРМА "ВОРОШИЛОВ"

11:15, 21 апр 2021

Варошилов са най-добрите! Много съм доволна от тях
Фирма Ворошилов към момента са на топ позиция в моят списък с име: "Българска му работа". Какво означава това? Превеждам: 

- Шефът е решил, че трябва да намали разходите за заплати до минимум, затова се наемат НЕКВАЛИФИЦИРАНИ служители, които нямат претенции за заплащане, а именно -  баш-майстори, които по време на монтаж на дограма си хвърлят фасовете по земята и оставят купчини боклук след себе си. Калцуни???? Какво беше това????
-  За да се намалят разходите за консулатция с адвокат, договори не се пишат, но за сметка на това се иска от клиентите да заплатят цялата сума по дадена поръчка АВАНСОВО
-  На заблудилите се клиенти (като мен) се дава един хвърчащ лист (копие отпечатано под индиго) с нарисувани на ръка прозорци с размери и под тях написано на ръка какво включва офертата (доста АРТ изпълнение)
- За да се спести от коминикация между звената на фирмата, таква просто отсъства. Ефектът е следният:
          - забавяне на поръчки
          - неспазаване на уговорки с клиенти - желания за конкретни допълнителни услуги като например извозване за стара дограма
          - неспазване на срокове за монтаж - фирмата променя самосиндикално датата за монтаж без ИЗОБЩО да бъде уведомен клиента. Това резултира в звънене на безбройни телефони от страна на клиента, за да разбере защо цял ден чака "баш-майсторите", а те не идват и не идват...)

Реалният пример е: В момента старата демонтирана дограма на къща (11 прозореца с различни размери) стои безпризорно разхърляна по двора и на балконите на къщата, т.к. извозването й, за което заплатих, не беше направено. А причината за това е, че просто не е написано на ръка в розовият хвърчащ лист хартия, който служи за "ДОГОВОР", въпреки, че е коментирано ДЕСЕТКИ пъти!!!

- За да се спестят разходи за "HR" (отдел/служител Човешки ресурси) се наемат "изключително отзивчиви" служители, които на репликата: "Ще подам оплакване срещу вас, ако не изпълните това, което коментирахме десетки пъти и за което съм заплатила цялата сума авансово (а именно извозването на старата дограма)" отговарят: "Подайте, няма го написано черно на бяло никъде, няма за какво да се хванете."

Ако търсите професионалисти и хора, които работят и МИСЛЯТ за клиентите или просто НОРМАЛНИ възпитани хора, дипломирани и доказани инженери и специалисти, НЕ ИЗБИРАЙТЕ ФИРМА "ВОРОШИЛОВ".  

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта