Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Някой чувал ли за профила Otto Richter

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hrisko
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 08:34, 24 Юли 2008    Заглавие: Някой чувал ли за профила Otto Richter Отговорете с цитат

Ако някой има информация отностно качеството и произхода на този профил нека сподели мнението си.
Благодаря Ви предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
Potrebitel
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 09:59, 30 Септември 2008    Заглавие: Отговорете с цитат

Само името е немско, правят я в българия Smile
Върнете се в началото
Potrebitel
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 14:08, 14 Февруари 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

balgarsko ka4estvo
niska cena
smqtai sam kolko e hubava
Върнете се в началото
sb
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 17:02, 26 Март 2009    Заглавие: Otto richter Отговорете с цитат

Хайде пак някакви хора говорят без да имат понятие...
Ако искате да помогнете на човека, не му говорете ако незнаете.

Ото Рихтер наистина е БГ дограма. Относитенлно нова, което прави цената и конкурентна.

Какво може още да се каже за тези профили:
Машините са на Синсинати – за незапознатите - най-известните в света;разполагат със собствена разработка за PVC – то е , която осигурява блясъка,здравината и дълготрайността (колко е дълготрайно наистина само времето може да покаже); Цветното се работи с фолио от Англия и Германия, с машините работи екип професионалисти.
Ще взема да напиша накрая един материал какви класове дограми има, какви са им производителите на местен и международен пазар, та да може хората да си се ориентират...

И от къде на къде наистина изкарахте българското синоним на некачествено?
Върнете се в началото
vipline
Новопостъпил

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 23:16, 26 Март 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Чувал съм го и съм го виждал, но директни наблюдения относно качеството му нямам. Български профил, сега прохожда на пазара.
Има добър гланц, малко ми се вижда по-твърд, което означава и по-трошлив, но това са все пак наблюдения само по визия. С две думи, на мен ми хареса повече (както и повечето БГ профили) от някои именити "немски"профили в този клас с изнесено производство в близки нам страни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
TEHTA
Посетител

Местожителство: ГАБРОВО

МнениеПуснато на: 15:46, 18 Април 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

аз го работих мало.Това е новия VIVA със заолени ръбове,фрезите са по4ети еднакви
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 08:06, 29 Септември 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой знае ли нещо повече конкретно за профила? Къде се произвежда? Мога ли да го намеря във Варна? Наистина ли е на Вивапласт понеже на страницата им няма никакво инфо за Ото? Мерси!
Върнете се в началото
georgi
Посетител

Местожителство: balchik

МнениеПуснато на: 19:17, 30 Септември 2010    Заглавие: ... Отговорете с цитат

аз имам визитки но в момента не е в мен лично съм разговарял сас дилара който беше във варна (синът на шефа) но знам че не им потрагна във варна и затвориха не е като вива пласт имат много кофти разпределение на камерите външният отводнител идва много на доло и нали се сещаш че повечето като почнат да подмазват и ще го скрията Smile) а относно 5-камерният им профил е внос от съседна "германия" дефакто тва е малко орташка фирма между турска и българска фирма все пак турците гледат да си изместят производсвото в България за да хванат европейският съюз Wink и междодругото това е стар профил преди години съм взимал от него беше под името Пролайн мисля че така беше продаваше го една фирма срещу метро-варна и специално 5-камерното външната му стена беше или 2.4мм или 2.6мм но мисля че 2.4мм не ми допадна и на всичкото отгоре беше по-скъп от вива-та .... надявам се че съм помогнал Smile))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
georgi
Посетител

Местожителство: balchik

МнениеПуснато на: 19:19, 30 Септември 2010    Заглавие: ... Отговорете с цитат

ааа забравих прозивежда се в Силистра смисал близките села до Силистра не се сещам кое точно беше http://www.ottorichter.eu
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: