| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yazata75 Новопостъпил
|
Пуснато на: 10:44, 25 Май 2010 Заглавие: дограмата ми духа |
|
|
| Здравейте, нов съм във форума и искам да попитам нещо, преди една година ми монтираха ПВЦ дограма и тогава не обърнах внимание на майстора как ги поставя и какво прави, защото трябваше да сменя прозорците на цялата къща, но сега като погледна някои прозорци се вижда че от там духа, дограмата е БЛИК, а обкова не знам какъв е, Та въпроса ми е дали може да се регулира обкова като отварянето ми е само в една посока. За двупосочното отваряне горе долу разбрах как се регулира. Има ли начин да се избегне преместването на пантите, защото като гледам дограмата това май е единствения начин за регулиране. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
TEHTA Посетител

|
Пуснато на: 10:48, 12 Август 2010 Заглавие: |
|
|
Здравеите ,от към пантите трябва да имаш и трета или претискаща панта,а отпред ,пъпките да минават на околко 2мм. от насрещиците.Но това е относително наи-добре извикаи специалист или фирмата която ти е поставяла дограмата  _________________
 |
|
|
 |
kolyo Новопостъпил
|
Пуснато на: 20:36, 25 Септември 2010 Заглавие: |
|
|
| dogramata moje da se opravi mnogo lesno stiga da ima jelqzo v profila |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
| ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
|
|
| РЕКЛАМИ
|
|
|
| Начално Меню
|
В момента е: 00:26, 07 Февруари 2012