Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Не купувайте от фирма ВАЛДА

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Попов
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 17:12, 12 Април 2008    Заглавие: Не купувайте от фирма ВАЛДА Отговорете с цитат

Много некоректни направо лъжливи.Поръчах и платих 5 камерна пвц дограма ,след монтажа на прозореца забелязах на рамката лепенка.На нея с педантична точност ,на немски,се мъдреше указание че това е 3 камерен профил!!!!!!!! Последва невероятно обяснение че някой е залепил тези лепенки не на място,естествено това е направил лошия производител,а те са ми доставили каквото трябва.На края започнаха да ме уверяват че разликата в цената е никаква ,но не си признаха ГАФА.За К стъклото немога да докажа нищо не съм сигурен че е такова.
Предлагам на всички които са недоволни от услугите на фирмите да си търсим правата до край.Те не обичат някой да им нарушава комфорта с разни комисии за защита на потебителите.Хората от комисията вършат работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
beastbg
Новопостъпил

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 22:58, 13 Април 2008    Заглавие: Отговорете с цитат

ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА ХОРААА!!! Заради факта че си траем и търпим. Едни са много добре, а други сме много зле. Докато си траем нищо няма да се промени в България. Звънете до последно по агенции и институции, докато някой санкционира гадовете които печелят на наш гръб.
Върнете се в началото
barbi_vip
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 20:34, 24 Юли 2008    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм крайно възмутена от опслужването и отношението в офиса в Люлин и в Централният им офис. Отидох един ден да ми направят оферта за ролетни щори , момичето не ме попита какви точно искам да бъдат външите ми щори , дали да са Ал или ПВЦ поиска ми размерите , аз и го дадох тя хвана калкулатора нащрака ми ги набързо набързо и ми връчи офертата и цената.Но като я попитах : " Добре това че имам комарници ще бъде ли проблем при монтажа?" госпожицата със сърдит тон и с полвин уста ми се тросна и ми каза :" Ще трябва да си махнете комарника , ако искате външни ролетни щори , иначе не могат да бъдат поставени!" Surprised това просто ме разби.Попитах в една друга фирма там ми казаха , че може да да се монтират и ако имам прозорец но само с едни профили за изнасяне. Звъннах в централата и се оплаках от опслужването в офиса и ги попитах наистина ли трябва да си махна комарника ако искам такива щори и от там ми казаха да махнете си комарника и тогава можем да ви поставим външни щори каквито искате и ми затвориха телефона
Върнете се в началото
salvo
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 18:12, 31 Декември 2008    Заглавие: Валда. Да изринем тези мошенници от пазара на дограми. Отговорете с цитат

Учудването ми когато влязох в техния офис, беше че са голяма и сериозна фирма. Е да АМА НЕ. Изживях нещо, нещо. като холокоста в дограмаджийството. Не знам дали това е удачна метафора но. Зарибиха ме с малко по ниска цена от конкуренцията. И когато реших че съм хванал..... за шлифера, епопеята на забравените започна.
- забавиха ми поръчката с 14 дни, но какво са някакви си 13 дни.
-вместо 5 камерна, докараха 3 камерна, но какво пък за 2 камери...
-в последствие специалист, установи че вместо К стъкло са сложили обикновенно турско стъкло.
-Всичко се прецака, Бягайте от Валда със 200км. Въпрос на време е да фалират според мен. При тази измамна схема и аматиорски подход и безхаберие.
Върнете се в началото
nikino
Новопостъпил

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: 21:42, 01 Януари 2009    Заглавие: Re: Валда. Да изринем тези мошенници от пазара на дограми. Отговорете с цитат

salvo написа:
Учудването ми когато влязох в техния офис, беше че са голяма и сериозна фирма. Е да АМА НЕ. Изживях нещо, нещо. като холокоста в дограмаджийството. Не знам дали това е удачна метафора но. Зарибиха ме с малко по ниска цена от конкуренцията. И когато реших че съм хванал..... за шлифера, епопеята на забравените започна.
- забавиха ми поръчката с 14 дни, но какво са някакви си 13 дни.
-вместо 5 камерна, докараха 3 камерна, но какво пък за 2 камери...
-в последствие специалист, установи че вместо К стъкло са сложили обикновенно турско стъкло.
-Всичко се прецака, Бягайте от Валда със 200км. Въпрос на време е да фалират според мен. При тази измамна схема и аматиорски подход и безхаберие.

ООООооо , приятелю , предпоследното ти изречение хич , ама хич , не е реално . Ама то точно такива фирми въобще не фалирват .
Върнете се в началото
sierard
Посетител

МнениеПуснато на: 22:28, 06 Февруари 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

така е,има страшно много фирми които са лъскави от вън и гнили вътре.така става,алчност да завземат целия пазар,безумно сваляне на цените за да зарибяват хората,но за сметка на качество и после проблеми.затова мой съвет :НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ВИЗИЯТА И ЦЕНАТА,ослушайте се поразпитайте комший,приятели познати и наистина като се уверите от препоръките действайте
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
avenger166
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 09:59, 23 Септември 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

обърнете се към тези на който сте поръчали а не директно към производителите.Всички сме дистрибутори на Валда но сме различни фирми.От 2-3 години работим с Валда и до сега нямаме нито един не доволен клиент.така че разберете Валда не са виновни че прозореца бе ви е 5камере каквото им поръчат това правят.
Върнете се в началото
Sotirov
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 15:07, 31 Октомври 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

в момента продават дограма рехау на цени с по 10-20% по-ниски от най-обикновенната ,най-евтината българска дограма.как става това?????? ????
Върнете се в началото
chana
Посетител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: 09:48, 02 Ноември 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Sotirov написа:
в момента продават дограма рехау на цени с по 10-20% по-ниски от най-обикновенната ,най-евтината българска дограма.как става това?????? ????

Преди няколко месеца пуснах линк към статия за това къде се произвеждат профилните системи "Рехау". Оказа се, че е нужна регистрация и затова си позволявам да цитирам цялата статия. Обърнете внимание на паследният абзац.

Българското подразделение на германския индустриален концерн "Рехау" (Rehau) планира да инвестира 3 млн. евро в изграждането на нова офис сграда и склад в София. За това съобщи агенция SeeNews, като цитира говорителя на компанията Олга Каракашева. Обектите в столицата ще бъдат разположени на разгъната площ от 18 хил. кв. метра, се посочва в информацията.

Компанията е производител на технически компоненти и системи за почти всеки сегмент в индустрията - в това число автомобилостроенето, строителството и други. За изминалата година "Рехау" отчита 40 на сто ръст на продажбите си в България до 11.9 млн. евро. В основата на добрите й резултати са продажбите на ВИК оборудване, които са надминали с над 300 на сто очакваната от ръководството на дружеството стойност, обясни пред SeeNews говорителят на дружеството Каракашева. Данни за печалбата на компанията обаче на този етап няма.

Очакванията за настоящата година са доставките на PVC дограми, електро- и отоплителни системи да нараснат. Причината за това е продължаващият бум в строителството и недвижимите имоти. Планираният от ръководството на "Рехау" ръст на стойността на продажбите е 20 на сто до 14.2 млн. евро. Целта на мениджмънта е пазарният дял на компанията да бъде увеличен до 22 на сто. По нейни данни към момента тя държи 18 на сто. Наскоро от германското дружество отвориха логистичен център във Варна. С неговото изграждане се целеше да се осигури пласментът на продукция за Североизточна България, за който се прогнозира 25-30 на сто нарастване на оборота.

"Рехау" няма намерение да строи завод в България, обясни пред SeeNews Олга Каракашева. Германският концерн вече притежава предприятие в Румъния. По информация на SeeNews румънският филиал на компанията очаква 30 на сто ръст на приходите си от продажби за 2005 г., което е 27.3 млн. евро. За сравнение оборотът на "Рехау Румъния" през 2004 г. достигна 21 млн. евро, което беше отново с 30 на сто над стойността спрямо предходната година.

"Рехау" разполага с над 170 подразделения и 14 хил. служители по целия свят. Основният й бизнес е свързан с доставките на PVC дограми, които германското дружество разработва в завода си в Румъния. Централният офис на германската компания за Югоизточна Европа е разположен в Австрия.

А ето и отново линк към статията
http://www.dnevnik.bg/pazari/2006/01/29/187425_rehau_stroi_ofis_i_sklad_v_sofiia/
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 18:44, 25 Март 2010    Заглавие: . Отговорете с цитат

ходил сум в базата им и това което продават си е оригинално рехау,но има едно тънкостенно с които някои фирми работят,а относно стъклата за сега турското на тракия глас е супер
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
jordannik
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 17:33, 06 Август 2010    Заглавие: Фирма Валда или как се еве дявола във въздуха! Отговорете с цитат

Фирма Валда или как се еве дявола във въздуха!

Поръчах профил на ЕТЕМ Е45. Платих капаро и след седмица пристигна дограмата. Още от първи поглед видях несъответствието, вместо 6 см профил, кротко се мъдреше 5 см такъв. Въоръжен със шублер ги пратих обратно. Обясниха ми, че е станала грешка вместо Е45, колегите сложили Е40. Зачакай новата си дограма, след още една седмица пристига новата, меря - ОК. Започват хората да монтират, мен ме извикаха служебно, връщам се и чудо - дограмата по-къса с 10 см. Станала грешка, колегата мерил по вътрешния ръб, а те монтирали по външния. На всичкото отгоре един прозорец си стърчеше мирно с 2 см над панела. Въведох малко ред, предместиха нещата, но дупката остана и това не е всичко. Освен това забелязах, че единия прозорец не се затваря като хората. Обясниха ми, че е заради уплътнението. Поредната глупост, защото просто е усукан.

Не се лъжете от цената, тези хора са по зле от продавачите на женския пазар. Или трябва много добре да знаете какво поръчвате, или да има човек, който разбира какво ви доставят, за да упражни контрол.

Фирма Валда са измамници! Като казвам това мога спокойно да го потвърдя със снимков материал.
Върнете се в началото
lipov
Посетител

МнениеПуснато на: 15:26, 09 Юни 2011    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте само да обясня на по незапознатите....Хора аз знам че няма фирма за дограма която да не сбъркала размер или поръчка....Валда, Стилпласт, Ролпласт просто няма такава фирма изобщо в света която да е читава 100%..... Повечето от големите фирми за дограма работят с външни фирми и на практика всеки монтира, ако някой колега има питане или някои клиент иска консултаций за дограма имам 15 годишен опит, готов съм да помогна ето ми телефона 0894 340 585,
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bjbjbj
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 15:30, 26 Април 2012    Заглавие: Отговорете с цитат

Мирише ми на вой от някоя конкурентна фирма. На мен цялата къща ми е с тяхна дограма,как пък не ме излъгаха? Всичко е перфектно.Първия прозорец е сложен преди 10 г.И досега няма никакъв проблем. Некоректни били,няма такова нещо.Или вие не знаете какво искате,или може би не сте клиент,а някой дребен производител на дограма.
Върнете се в началото
himko
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 09:13, 27 Април 2012    Заглавие: Отговорете с цитат

няма проблем с това че профила се тегли в Румъния
какъвто профил поръчваш такъв ти доставят било то от Рехау или друг производител на профили така че
Върнете се в началото
jord_eood
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 08:44, 03 Май 2012    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз съм работил добре с тях едно време, но сега нямам впечатления
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: