| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slaveeva Новопостъпил
|
Пуснато на: 10:23, 10 Април 2008 Заглавие: Q: PVC дограма с термо мост??? |
|
|
Фирма ми предлага PVC догрмама с непрекъснат термо мост, на цена 50% по скъпа от нормалната. Казват, че това подобрявало топлопреминаването с около 75% и в двете посоки. На мен тези статитстики ми звучат много добре. Казаха ми също така, че това е най-модерната и нова технология към момента за ПВЦ дограма.Искат да ми поставят и Аеромат система за контрол на конденза... Другото, което малко ме притесни е, че този термо мост в БГ се монтира само на вайс профил ПВЦ, и другото е, че само тази фирма предлага подобно нещо за България...
Някой има ли повече информация за термо мостовете за ПВЦ и качеството на вайс профил?
п.с. Постеих сайта на вайс, разказаха ми за лабораторията, която ежечастно тесвала профила, при това била единствената акредитирна в БГ. Разгледах всички престижни сертификати, които имат. И за сега положително настроена. Но най-важни са мненията на хора, които се занимват професионално в тази сфера.
п.с.с. Ако някой иска да му кажа името на фирмата, да напише e-mail тук в темата и ще му пратя координати. Ще кажа само, че е от София.
Иляна Славеева |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
ps_style Новопостъпил
|
Пуснато на: 07:26, 17 Април 2008 Заглавие: |
|
|
И къде в саита на ваис профил я намерихте тази PVC с термомост бе госпожо вие сигурна ли сте че не ви лъжат,че има такава система. _________________ www.psstyle.hit.bg |
|
|
 |
slaveeva Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:00, 07 Май 2008 Заглавие: |
|
|
Ам аз не съм я видяла там... А фирмата ми я предлага с техни профили. Аз не разбирам, затова се обръщам към вас  |
|
|
 |
beastbg Новопостъпил
|
Пуснато на: 08:00, 08 Май 2008 Заглавие: |
|
|
Няма такова нещо като PVC с термомост. PVCто си е PVC, само AL профили имат термомост. При PVCто има камери  |
|
|
 |
Кедърпласт ЕО Новопостъпил
Регистриран на: 26 Февруари 2009 Мнения: 8 Местожителство: Силистра
|
Пуснато на: 19:14, 26 Февруари 2009 Заглавие: |
|
|
няма такова понятие Термо мост е елемент,който представлява пластмасови отливки и се вгражна в Алуминия за да се намали вероятността от конденз _________________ http://www.kedarplast.com/ |
|
|
 |
Burgas Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:45, 21 Март 2009 Заглавие: |
|
|
| ПВЦ с термомост? "Такова животно нема". По-правилно е "прекъснат термомост",но това е при алуминиеви профили. |
|
|
 |
TEHTA Посетител

|
Пуснато на: 15:13, 18 Април 2009 Заглавие: |
|
|
модерна работа  _________________
 |
|
|
 |
Stola Новопостъпил
|
Пуснато на: 12:08, 12 Юли 2010 Заглавие: |
|
|
| И аз често съм чувал такова нещо, пвц с термомост....хората просто не са наясно, то толкова фирми, толкова дограми...луд да станеш!!! |
|
|
 |
kolyo Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:51, 31 Юли 2010 Заглавие: |
|
|
| pvc s termomost nqma takova ne6to kolkoto i firmi da ima profilite sa tri vida studen , termo , pvc |
|
|
 |
georgi Посетител
|
Пуснато на: 22:17, 14 Август 2010 Заглавие: ... |
|
|
| kolyo написа: |
| pvc s termomost nqma takova ne6to kolkoto i firmi da ima profilite sa tri vida studen , termo , pvc |
Колега и Алумин с дърво има  |
|
|
 |
kolyo Новопостъпил
|
Пуснато на: 20:29, 25 Септември 2010 Заглавие: |
|
|
| saglasen sam |
|