| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Slunchev Новопостъпил
|
Пуснато на: 06:33, 01 Юни 2007 Заглавие: Stilplast |
|
|
| Ще бъда кратък - НЕ СЕ ДОКОСВАЙТЕ до "качеството" на тази фирма (поне за Варна). Доказателствен снимков материал - бол само някой да иска да го види. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
иван Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:33, 21 Септември 2007 Заглавие: |
|
|
Аз също се опарих от фирма Стилпласт,дограмата ми е отвратителна и я монтираха много лошо.Монтажниците бързаха и оставиха пълен погром след себе си.Опитваики се да си потърся правата от офисите им се държат арогантно и вече месец ме лъжат че ще пратят човек за рекламациите.
Съветът ми е не се обръщаите към тях,ще съжалявате. |
|
|
 |
дограмаджият Новопостъпил
|
Пуснато на: 08:36, 09 Юни 2008 Заглавие: ами така е |
|
|
| ми така е , друг път да не търсите най-евтиното,заради такива като вас некадърни фирми просперират, сега си сърбайте попарата, да бехте дали 200 лева отгоре сега да нямате грижи. |
|
|
 |
van40 Новопостъпил
|
Пуснато на: 10:32, 18 Юни 2008 Заглавие: |
|
|
и аз сам съгласен с колегата тия 200лв. сега спестени с времето след безброи рекламаций и ремонти в последствие след 3г. ще си смените пак дограмата и пак ще доидете на същите пари за това КОМПРОМИС С КАЧЕСТВОТО НЕ ПРАВЕТЕ 200лв.-ПО МАЛКО -200-ГЛАВОБОЛИЯ ПОВЕЧЕ И СЛЕД 3-5 ГОДИНИ ПОМИСЛЕТЕ  |
|
|
 |
drago_2008 Новопостъпил
|
Пуснато на: 16:50, 25 Юни 2008 Заглавие: |
|
|
| Не се подлъгвайте да се обръщате към тази фирма каквито и отстъпки да ви предлагат!!! На мен ми монтираха прозорец, който не се отваря и ми го казаха като си отиваха на вратата в 9 ч. вечерта. Удрял се бил малко в трегера ама съм щяла да си изкартя трегера и така щели да се оправят много лесно нещата. На следващия ден ми казаха от офиса им че ще трябва да заплатя 48 лв. за демонтаж и повторен монтаж. Това се случи през декември. Известно време нямах възможност да се занимавам с тях и сега като им се обадих ми искат 140 лв. и то да ги платя предварително!? Попитах ги как така са им скочили цените 3 пъти за половин година, а оня ми отговори, че предишния път като са ми давали цена не бил той! ЕГАТИ СКАПАНАТА ФИРМА И СЛУЖИТЕЛИТЕ ИМ СА СУПЕР НЕВЪЗПИТАНИ!!! НИКАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!!! А си сложих дограма за 2700 лв. , които сглупих и им платих предварително. Пълни боклуци! Не ходете при тях НИКОГА!!!!!!!! |
|
|
 |
barbi_vip Новопостъпил
|
Пуснато на: 20:24, 24 Юли 2008 Заглавие: |
|
|
| Slunchev може ли да видя снимковия материял защото очаквам скоро да дойдат да взимат размери в къщи и да вида дали са толко зле колкото описвате , защото на мен пък мои колеги и роднини ми казаха че са Адски Доволни от услугите на тази фирма |
|
|
 |
realmen91 Новопостъпил
|
Пуснато на: 22:37, 25 Юли 2008 Заглавие: |
|
|
| На мен фирмата мн ми харесва нз защо толкова се оплаквате,монтирането на самата дограма е мн качествено защото я видях у приятели да я слагат.Фирмата е чудесна |
|
|
 |
CiCoLizEc HraBuR Новопостъпил
|
Пуснато на: 12:30, 27 Юли 2008 Заглавие: |
|
|
barbi_vip, мога да ти кажа изобщо да не се притесняваш, аз живея в младост 1А, скоро се сдобих със син и реших най-накрая и аз да си сменя дограмата, отидох в офиса на Стилпласт в младост 1А и там едно много мило момиче ми направи оферта, даде ми и много добри отстъпки, поръчах и на другия ден дойдоха за размери, миналият петък ми я монтираха!Няколко дена след това се разрази страхотна буря и аз в бързината без да искам , вместо да затворя прозореца, го отворих едновременно и в двете отваряния, тва става в стаята на бебока, обадих им се и само след 15 минути дойдоха 2 момчета който го затвориха и ми обясниха как да го експлоатирам правилно, бяха много любезни, с една дума съм доволен много, перфектна дограма, перфектен монтаж и перфектно обслужване, поръчвай, няма да съжаляваш! _________________ SAMO CSKA |
|
|
 |
mbost Новопостъпил
|
Пуснато на: 21:08, 08 Юли 2010 Заглавие: хора бягайте от тази фирма особено във Варна |
|
|
| Много лош некадърен монтаж. На следния ден рекламации, но лижат безочливо и мотаят клиента. Нагли , нахални "всезнайковци" . Разпространявайте негативите за тях, не всички могат да четат форумите. Как сбърках, че не четох предварително и сега ближа рани. |
|
|
 |
georgi Посетител
|
Пуснато на: 18:39, 12 Юли 2010 Заглавие: .......... |
|
|
Аз немога да разбера защо се оплаквате? за да получите такава дограма вие сте си виновни защото винаги търсите най евтиното,винаги сте тарикати,затова ви трябват точно такива фирми,продалжавайте в този дух да цепите стотинката на 10 но накрая ще излезе,че ви излиза по скъпо........
П.С заради такива крайни клиенти българските профили започнаха да истаняват стените и да ви угодяват от към цена.....немските профили пък ви пуснаха рециклирани профил така,че не се оплаквайте нямате право  |
|
|
 |
jorkolino Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:13, 14 Октомври 2010 Заглавие: Re: ами така е |
|
|
| дограмаджият написа: |
| ми така е , друг път да не търсите най-евтиното,заради такива като вас некадърни фирми просперират, сега си сърбайте попарата, да бехте дали 200 лева отгоре сега да нямате грижи. |
Не бих твърдял, че в БГ "скъпо" е твърдата гаранция за качество. Споко могат да те хързулнат и с 200 лева отгоре. Без грижи  _________________ Zeitgeist
Последната промяна е направена от jorkolino на 17:41, 14 Октомври 2010; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
jorkolino Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:28, 14 Октомври 2010 Заглавие: Re: .......... |
|
|
| georgi написа: |
....
П.С заради такива крайни клиенти българските профили започнаха да истаняват стените и да ви угодяват от към цена.....немските профили пък ви пуснаха рециклирани профил така,че не се оплаквайте нямате право  |
Принципно рециклирането се налага поради екологични съображения. Има части (на монтажната страна на дограмата, която гледа към стената), които не са изложени на слънце дъжд. Там е приемливо да се използва, и мисля че има дори задължителен характер на места. Това е доста различно от случая на изцяло рециклирана, ако се предлага такава, която е "живяла" 10-15 години на някой прозорец.
С изтъняването на стените май е колеблива европейска директива, като прахосмукачките дет трябва да теглят 500В ел.мощност макс. Идеята е да се насочат услилия в нови материали и технологии, които с по-малко количество ще трябва да предложат същото качество. Е естествено първо количеството се смъква. _________________ Zeitgeist |
|
|
 |
|