| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mavro Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:56, 21 Март 2010 Заглавие: Въпрос относно избор на PVC дограма |
|
|
| Ориентирал съм се към PVC дограмата,обаче изникна дилема: TROCAL или VEKA . Моля, за мнения и препоръки по двата профила! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
MULTI KOMFORT Новопостъпил
|
Пуснато на: 12:21, 21 Март 2010 Заглавие: Re: Въпрос относно избор на PVC дограма |
|
|
Изберете по скоро качествен производител _________________ Ние разбираме от прозорци и врати!
www.multi-komfort.com |
|
|
 |
mavro Новопостъпил
|
Пуснато на: 08:37, 24 Март 2010 Заглавие: Re: Въпрос относно избор на PVC дограма |
|
|
| MULTI KOMFORT написа: |
| Изберете по скоро качествен производител |
Това ще бъде спедващия момент. За сега ме интересува кой профил да избера? |
|
|
 |
Stola Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:04, 24 Март 2010 Заглавие: |
|
|
| А защо точно тези профили??? Има и други, не по малко добри - Тисен, Шуко, ...., а и производителят е важен, по -скоро на него наблегнете! |
|
|
 |
MULTI KOMFORT Новопостъпил
|
Пуснато на: 20:39, 24 Март 2010 Заглавие: |
|
|
Между двата профила които сте посочели моето мнение е че Veka е по добре. _________________ Ние разбираме от прозорци и врати!
www.multi-komfort.com |
|
|
 |
zip_ivan Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:40, 11 Юни 2010 Заглавие: |
|
|
Ако си говорим за качествен профил, избери Salamander, ако си търсиш евтин профил избери което и да е от двете, важно е кой ще я произведе и кой ще я монтира. Някакъв оптимум който аз съм избрал е Rehau.
За да решиш каква дограма да си сложиш трябва да имаш доста информация преди това, която е доста обемна и поне аз не съм я срещал никъде досега включително и по форумите. Лошото е , че като отидеш в офисите на повечето фирми не ти я дават, защото това би било в техен ущърб. Аз имам фирма за продажба и монтаж на PVC дограма и работя с няколко фирми производителки , които съм отсял от всички останали поради качеството с което работят и коректноста им. Ако желаеш да получиш пълната информация на базата на която да си избереш дограмата, заповядай в моя офис жк.Младост 3 ТЦ GMCity павилион 71 (срещу BILLA) tel.02/8858004. Консултацията няма да те обвърже по никакъв начин да си поръчваш каквото и да е, просто ще получиш едно компетентно мнение по темата. |
|
|
 |
lord Новопостъпил

|
Пуснато на: 21:43, 07 Юли 2010 Заглавие: |
|
|
 _________________ Саламандър-символ на качество и уют. Това е агентът зад пердето,който ще проследи израстването на децата ви!
http://dogramasalamander.blogspot.com/ |
|
|
 |
kolyo Новопостъпил
|
Пуснато на: 19:27, 08 Юли 2010 Заглавие: |
|
|
| po vajno e samoto jelqzo v profila az sam rabotil i s dvata profila i ako vekata e s originalnoto jelqzo prosto nqma da imate qdove |
|
|
 |
remontnadograma Новопостъпил

|
|
|
 |
|