| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vasilevn Новопостъпил
|
Пуснато на: 06:43, 22 Март 2010 Заглавие: Мнения за PROFILINK PREMIUM |
|
|
| Здравейте. Какво ви е мнението за PVC дограма PROFILINK PREMIUM? Какво е качеството на профила. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
|
Пуснато на: 11:10, 25 Март 2010 Заглавие: |
|
|
| profilink premium. най добрата серия от българските профили, даже и от немските |
|
|
 |
georgi Посетител
|
Пуснато на: 14:19, 29 Март 2010 Заглавие: .. |
|
|
| Колегата малко се изхвърля но Профилинк наистина е най-добрата Българска дограма чесно казно работя я от година и наистена е по добра самият материал е по твърд и за разлика от устаналите български профили е по тежка смисал вземи примерно един профил KMG и един Профилик има грубо около 500 до 800 гр. разлика на 6 метра |
|
|
 |
MULTI KOMFORT Новопостъпил
|
Пуснато на: 18:55, 29 Март 2010 Заглавие: |
|
|
Да определено от българските профили е най-добрия! _________________ Ние разбираме от прозорци и врати!
www.multi-komfort.com |
|
|
 |
tachko Новопостъпил
|
Пуснато на: 07:54, 09 Май 2010 Заглавие: |
|
|
| С тази система удариха половената немски профили |
|
|
 |
kaicydim Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:40, 14 Юни 2010 Заглавие: |
|
|
странна работа, само добри думи за тези профили  |
|
|
 |
chana Посетител
|
|
|
 |
kaicydim Новопостъпил
|
Пуснато на: 22:06, 14 Юни 2010 Заглавие: |
|
|
то и алуминийката на Weiss Profil е със златен медал на панаира, но на пазара са пълни анонимници
|
|
|
 |
chana Посетител
|
Пуснато на: 11:51, 16 Юни 2010 Заглавие: |
|
|
Какво значи "пълни анонимници"  _________________
 |
|
|
 |
kaicydim Новопостъпил
|
Пуснато на: 15:30, 16 Юни 2010 Заглавие: |
|
|
| chana написа: |
Какво значи "пълни анонимници"  |
Еми за алуминийката на Вайс като за покойник : или хубаво или нищо. В случая нищо. Поне от ПВЦто им се опклакват тук-тамé. |
|
|
 |
chana Посетител
|
Пуснато на: 17:27, 16 Юни 2010 Заглавие: |
|
|
Аз ли съм много тъпо животинче ???????????........, но нещо не схващам.
Каква връзка има между Weiss Profil алуминий и PROFILINK PREMIUM ПВЦ система за прозорци и врати??????????????, освен това че и в двата случая става дума за система за прозорци и врати _________________
 |
|
|
 |
|
Пуснато на: 19:39, 21 Юни 2010 Заглавие: |
|
|
| виждал съм тестове в лаборатория на Профилинк и някои други пвц системи. от българските профили видях да правят следния тест: поставят парче в хладилник при -10 градуса за един част и после се тестват 10 пърчета на удар с тежест от височина. от 10 допуските са да се счупят 1-2. мога да ви кажа че нищо не се счупи(поне пред мене) тествахме други български профили (няма да споменавам имена) някои от тях от 10, 10 се счупиха. шравиха ни и други тестове. профила е супер. държи се много добре и фирмата залага изцяло на качество. сремежа им е да се класират не само на българския пазар, където е пълно с "буклуци", но и на външните пазари, където до момента мисля че вземат около 30% от пазара на немските профли именно със системата Премиум. казвам ги тези неща защото лабораторията на профилинк е с отворени врати за всички техни клиенти, които имат интерес да проверят с какво работят. а колкото до златния медал, за алуминиевата капачка на вайспрофил. тази година премиум системата на Профилинк не беше официално излезла на пазара и комисията просто трябваше да избере. |
|
|
 |
kolyo Новопостъпил
|
Пуснато на: 16:24, 04 Юли 2010 Заглавие: |
|
|
| az po princip ne haresvam profilink to premium e ne6to dobro stiga i jelqzoto da e kvoto trqbva |
|
|
 |
lord Новопостъпил

|
Пуснато на: 20:51, 07 Юли 2010 Заглавие: |
|
|
 _________________ Саламандър-символ на качество и уют. Това е агентът зад пердето,който ще проследи израстването на децата ви!
http://dogramasalamander.blogspot.com/ |
|
|
 |
Mariya Новопостъпил
|
Пуснато на: 10:54, 28 Октомври 2010 Заглавие: |
|
|
И аз да си кажа мнението...
Наскоро сменях дограма... избрах си Профилинк... получих добри отзиви от познати за Premiuma- 6- камерно крило и 5 камерна каса... ходих при ф-ма Теолино Пласт - нали са представители на Профилинк... и въпреки отзивите които бях чела за тях отидох да проуча въпроса... Момичето във офиса им ме обслужи любезно, и най - вече компетентно... Обясни ми за разликите при системите на Profilink... Препоръча ми стъклопакет... харесах си цвят за фолиото... още преди да получа цената бях почти сигурна че искам при тях да я направя...
Дадоха ми срок за монтаж 2 седмици... е закъсняха с 2 дни... но поне като дойдоха монтажниците си свършиха работата чисто и бързо... а струва ми се и качествено... Това ще ми е първата зима с нова дограма... и ще Ви напиша отзиви пак на пролет... но за сега се държи чудесно...
Ходих и на панаира да гледам дограми...
Видях че Профилинк имат нови каси... ама май ги няма още при дограмаджиите... Premium Z i Premium R... Не искам да правя реклама... ама аз се впечатлих... затова споделям... каси с перо - незнам да ли това е правилната дума... обясниха ми че ги конструирали за Италия... там май хич не се занимават с майстори да ти обръщат прозореца...
Май се увлякох... като имам още впечатления пак пиша... |
|
|
 |
lord Новопостъпил

|
Пуснато на: 23:02, 28 Октомври 2010 Заглавие: |
|
|
От българските профили,това е най-добрият!А от немските ние си знаем кои!  _________________ Саламандър-символ на качество и уют. Това е агентът зад пердето,който ще проследи израстването на децата ви!
http://dogramasalamander.blogspot.com/ |
|
|
 |
georgi Посетител
|
Пуснато на: 20:17, 29 Октомври 2010 Заглавие: .. |
|
|
| lord написа: |
От българските профили,това е най-добрият!А от немските ние си знаем кои!  |
ее стига с това изхвърляне  |
|
|
 |
Mariya Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:49, 01 Ноември 2010 Заглавие: |
|
|
| Mariya написа: |
| Видях че Профилинк имат нови каси... ама май ги няма още при дограмаджиите... Premium Z i Premium R... |
А някой виждал ли е новите каси? какво Ви е мнението за тях? |
|
|
 |
k_georgiev Новопостъпил
|
Пуснато на: 09:46, 19 Ноември 2010 Заглавие: |
|
|
аз мисля че новата система на Етем Q60 е най добрия български профил, най масивен и за сега слагат масивен метал в него, за немските Саламабдър- естествено , но с добър обков и направен от специалист.
www.eticom.bg |
|
|
 |
georgi Посетител
|
Пуснато на: 23:00, 20 Ноември 2010 Заглавие: |
|
|
| k_georgiev написа: |
аз мисля че новата система на Етем Q60 е най добрия български профил, най масивен и за сега слагат масивен метал в него, за немските Саламабдър- естествено , но с добър обков и направен от специалист.
www.eticom.bg |
колега според мен не си прав.... Етем-а вобще не ми хареса така стой пробата която правих и не ми допада вярно е малко по-дебела е външната стена но в сравнение с Профилинк няма никъкав шанс...когато го пуснеш през зачистващата машина и ако е студено започва веднага самото зачистване да става на малки дупчици и каналчета като (червей както прояжда дърво) и като им кажеш че не е както трябва и те ти викат еее ти си много капризен.... ами аз ако не съм капризен и попадна на капризен клиент кво ше му обеснявам  |
|
|
 |
|