Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Дограма с профили на Thyssen Inoutic

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Stola
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 15:23, 01 Септември 2009    Заглавие: Дограма с профили на Thyssen Inoutic Отговорете с цитат

Много се пише за тази дограма тук...профил, фирми, хвалби...Аз доста дограми съм сменял по обектите си , с доста фирми съм работил и мога да ви препоръчам няколко между тях но сравнително добро като отношение цена-качество са дограмите с профили на Тисен, мога и да ви кажа няколко фирми Фенстер и Саав.
ето ви линкове на фенстер, защото последно с тях работих и съм доволен от консултацията и изпълнението www.rrpfenster.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
elina
Новопостъпил

Местожителство: гр. София

МнениеПуснато на: 13:31, 21 Май 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз много съм доволна от този профил на Thyssen Inoutic, по случайност може би, същата фирма Фенстер ми правиха дограмата. Нямам оплаквания, отлична консултация ми направиха, защото при мен се усвои една много странна тераса, за която се чудех как да я направя и дамата от тази фирма ми даде много добра идея, изпълнението беше също точно на уречената дата и монтажниците бяха добри. След това ми пратиха даже техен майстор за измазването, всичко мина много добре организирано. Мога само да изкажа моите благодарности. Съвсем чистосърдечно ги препоръчвам, от тези форуми намерих тази фирма, а също и фирмата за паркети, така че явно има полза от тях.
Върнете се в началото
k_georgiev
Новопостъпил

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 17:25, 18 Ноември 2010    Заглавие: здравейте Отговорете с цитат

Ако имате възможност да поставите мостра на профил Тисен до мостра на Саламандър ще разберете кое е най доброто
www.eticom.bg
Изказвам пълно уважение към всички но за съжаление всичко се изкривява по българския начин- всеки продава най доброто и най хубавото и крайния потребител трябва да бъде инженер за да разбере кое е хубаво и кое не.
Върнете се в началото
mileto
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 12:20, 22 Ноември 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

ееее, ти пък като кажеш така....все едно умряла е циганката , която ме хвалеше, та сам да го направя... Very Happy
Точно защото хората не могат да разбират от всичко , оставете ги да преценят сами...тука в този форум само "мерцедеси на дограмите" се пише...
Всеки профил си има достойнства, особено немските, всички отговарят на изискванията и кой знае каква разлика нямат, само мога да кажа,че профилите на саламандър са изкуствено завишени като цена от Ловешките вносители, иначе Тисен , Шюко, кьомерлинг....какво им е...? А специалисти..? Тисен Инаутик има една от най здравите кемферни връзки/ през касата/, Шуко е елегантен, Кьомерлинг също е добър за работа...какво толкова си чешите езиците тука....! Оставете хората да преценят на коя фирма да се доверят и какъвто и немски профил да изберат няма да сгрешат....
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: