Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Отвратително отношение по принцип

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Игнатова
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 16:09, 27 Февруари 2008    Заглавие: Отвратително отношение по принцип Отговорете с цитат

Надявам се никога повече да не ми се налага да ми се преплитат пътищата с фирма Sky line. Отивам сутринта в 9.30 в един централния им офис, за да правя поръчка, и там попадам на едно мило момиче, но за беда от скоро и не успява да ми даде информация и се налага да притесни шефката си, с която бях говорила предишния ден по телефона. Влита някаква жена в един момент, както се оказа шеФката, и ми вдига скандал, че не съм се обадила предварително, а направо съм била отишла. Shocked Накрая отказва да си играе с мен (да ми вземе поръчката). По непрофесионално поведение не съм виждала и у зле вършещ си работата, незаинтересован продавач. Толкова безцеремонно не са се държали и монтажниците на Стилпласт, които наистина са пословични. След като звъннах, както се оказа на телефона на шефа им, разбрах, че това е една домашна фирма, в която отношението към клиента по принцип е незаинтересовано. Има една мисъл, която гласеше, че ако не уважаваш личността ми,времето и парите ми, значи не уважаваш МЕН. Тези хора със съгурност не уважават клиентите си и то при положение, че хляба им зависи от работа с клиенти. Е, аз лично на фирма Sky line не бих си поверила направата на каквото и да е, да не говорим за врати и прозовци.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: