| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stostosto Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:10, 03 Септември 2009 Заглавие: Стъклопакети Четири сезона? |
|
|
| Много се говори напоследък за тези стъклопакети, това нещо ново ли е и ефективно или е поредния търговски трик? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
avenger166 Новопостъпил
|
Пуснато на: 09:27, 23 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
| наистина са много добри,в офиса си сложих такива защото лятото много напича и като пипнеш стъклото е студено в смисъл стайна температура а не като обикновеното стъкло да се е напекло.така че горещо го препоръчвам |
|
|
 |
stostosto Новопостъпил
|
Пуснато на: 15:34, 03 Ноември 2009 Заглавие: |
|
|
| а какво трябва да бъде оскъпяването, ако се постави такъв стъклопакет, защото по фирмите се дават доста различни цени....няколко вида ли такива стъкла има или ...що? |
|
|
 |
Vallex Новопостъпил
|
Пуснато на: 16:59, 30 Януари 2010 Заглавие: |
|
|
Цената зависи и от произхода на стъклото :
Energy N - Glaverbel
Clima Guard Solar - Guardian
Мултифункционално (или четири сезона ) - Шишеджам |
|
|
 |
Pashalov Новопостъпил
|
|
|
 |
vasilevn Новопостъпил
|
Пуснато на: 19:45, 25 Февруари 2010 Заглавие: |
|
|
| При този стъклопакет не се ли губи от слънчевата топлина която навлиза през стъклата през късната есен, зимата и ранната пролет и затопля стаята? |
|
|
 |
fidanov Новопостъпил
|
Пуснато на: 10:45, 26 Февруари 2010 Заглавие: |
|
|
| vasilevn написа: |
| При този стъклопакет не се ли губи от слънчевата топлина която навлиза през стъклата през късната есен, зимата и ранната пролет и затопля стаята? |
Разбира се, че се "губи", идеята на това стъкло е да пази температурата която ти си постигнал в помещението (климатици, печки, парно и т.н.). |
|
|
 |
Joani Новопостъпил
|
Пуснато на: 16:28, 07 Април 2010 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
и аз се интересувах от тези стъкла, в различните фирми май ги наричат различно, така и не разбрах за едно и също нещо ли ми говорят. Аз работех дълги години с две фирми за дограма - СААВ и Фирма Фенстер и от двете винаги съм бил много доволен, няма да им правя повече реклама. Но сега в сайта на едната намерих нещо ново като информация. Тъй като ми предстои поставяне на нова дограма на една къща отново, може би ще се насоча към тези стъклопакети, защото лятото е много горещо. Ето ви малко информация, ако искате : http://www.rrpfenster.com/site/ostakliavane.html |
|
|
 |
Stola Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:52, 06 Юли 2010 Заглавие: |
|
|
| Цената падна сега, тези стъкла имат ефект и ако сте на юг като изложение си струва инвестицията, малко по скъпи са от ка стъклото, потърсете информация сред фирмите дограмаджийки. |
|
|
 |
|