Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
ДОГРАМА,ЩОРИ

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Оферти и обяви
Предишната тема :: Следващата тема  

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ВЪНШНИТЕ ЩОРИ?
ДА
100%
 100%  [ 2 ]
НЕ
0%
 0%  [ 0 ]
Общо гласове : 2

Автор Съобщение
bobosani
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 14:55, 02 Ноември 2009    Заглавие: ДОГРАМА,ЩОРИ Отговорете с цитат

ЩОРИ-външни ролетни,вътрешни хоризонтални,вертикални,роло,охранителни ролетки,гаражни врати,ко-марници,АЛ и ПВЦ дограма-монтаж доставка и ремонт.ШОУРУМ-ГР.СО-ФИЯ,УЛ.ЧАТАЛДЖА №4.02/9431722;0888719831;0899712101 Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Google Ads    
klienta
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 01:39, 04 Януари 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Ремонт на дограма!?
Здравейте! Бихте ли ми казали дали можете да премахнете без побългаряване следния фабричен проблем на пластмасовите ми дограми който имам, а разбирам и много други имат:

- между всички панти намиращи се в долните ъгли духа когато има буря придружена със силен вятър!
Дограмите са ми няколко пластмасови вида и всички са със метално управление на дръжки и панти.
От дограмисти разбрах, но при свършен факт, че всички железни окомплектовки имат този проблем както и това, че като започнат да корозират започват и тегаво да се движат(което също е факт само за две години). Обясниха ми , че единствения механизъм който не духа покрай пантите долу в ъгъла както и не върви никога тегаво това е на немска марка ШОКО или нещо такова, защото е бил пластмасов, но ставал само за шоко. Исках да го сменя с такъв ама не ставал на никоя друга дограма а и нямал аналог! Лошо, защото прозорците са ми доста а като завие бурята и си сложа ръката се усеща студа как влиза тънко..

Ако можете да го оправите без побългаряване колко ще ми струва на брой или ако все пак има пластмасов механизъм който да смените и махнете железния навсякъде- колко лв? става дума за 25 с дръжки черчевета които се отварят на две страни!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bobosani
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 11:49, 04 Януари 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

klienta написа:
Ремонт на дограма!?
Здравейте! Бихте ли ми казали дали можете да премахнете без побългаряване следния фабричен проблем на пластмасовите ми дограми който имам, а разбирам и много други имат:

- между всички панти намиращи се в долните ъгли духа когато има буря придружена със силен вятър!
Дограмите са ми няколко пластмасови вида и всички са със метално управление на дръжки и панти.
От дограмисти разбрах, но при свършен факт, че всички железни окомплектовки имат този проблем както и това, че като започнат да корозират започват и тегаво да се движат(което също е факт само за две години). Обясниха ми , че единствения механизъм който не духа покрай пантите долу в ъгъла както и не върви никога тегаво това е на немска марка ШОКО или нещо такова, защото е бил пластмасов, но ставал само за шоко. Исках да го сменя с такъв ама не ставал на никоя друга дограма а и нямал аналог! Лошо, защото прозорците са ми доста а като завие бурята и си сложа ръката се усеща студа как влиза тънко..

Ако можете да го оправите без побългаряване колко ще ми струва на брой или ако все пак има пластмасов механизъм който да смените и махнете железния навсякъде- колко лв? става дума за 25 с дръжки черчевета които се отварят на две страни!!
ЗДРАВЕЙТЕ,НЯКОЙ ВИ Е ИЗЛЪГАЛ ЗА ПЛАСТМАСОВИТЕ ПАНТИ И ДР.ТАКИВА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ,НЕЗАВСИМО КАКВА Е ДОГРАМАТА.ЯВНО ИСКАТ ДА ВИ СЛАЖАТ НОВА ДОГРАМА ЗА ПАРИ ЕСТЕСТВЕНО.ПРОБЛЕМА ВИ Е В ТОВА,ЧЕ НИЩО НЕ ВИ Е РЕГУЛИРАНО ИЛИ ДА ИДВА ОТ ГУМИТЕ КОИТО ВИ ОПЛЪТНЯВАТ ПРОЗОРЦИТЕ.ИМА НЕКАЧЕСТВЕНИ ГУМИ ,КОИТО СЕ СПЛЕСКВАТ И СЕ ГУБИ ИЗОЛАЦИЯТА.ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ КОЛЕГА ,ЗА ДА ВИДИ КОЙ ОТ ДВАТА ПРОБЛЕМА Е И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ОТРЕМОНТИРА.АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕС СЕ ОБАДЕТЕ НА 0899712101;0888719831;8256024-ПОЗДРАВИ-"БОБИТ"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Оферти и обяви Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: