| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ал макс еоод Новопостъпил
|
Пуснато на: 22:37, 13 Септември 2007 Заглавие: за нискоемисийното (LOWE, ка) стъкло |
|
|
| Здравейте колеги, казвам се Атанас Шереметов и съм служител на Ал Макс ЕООД, фирмата ни е производител на висококачествена Al и PVC дограма, както и на стъклопакети. Бих искал да дискутираме относно стъклопакетите с нискоемисийно стъкло. Подходящо ли е остъкляването на южни изложения според Вас и опитът Ви! Благодаря предварително на всички! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
beastbg Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:36, 26 Ноември 2007 Заглавие: |
|
|
Здрасти Много добър въпрос задаваш. Аз имам известни наблюдения по дограми, профили и стъкла. Като цяло не съм голям почетател на Ка стъклото, но то наистина има достаплюсове. Наистина намалява вероятността от поява на конденз и повишава температурата на помещението. Но това повишаване на темп. ме кара да не го харесвам мн. Какво наистина става през лятото в южни изложения? Мн жега според мен. Мисля че донякаде не е оправдано вдигането на 2 градуса на южно изложение през зимата, ако това ще повиши с 4 през лятото. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
| ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
|
|
| РЕКЛАМИ
|
|
|
| Начално Меню
|
В момента е: 17:56, 22 Май 2012