Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
за нискоемисийното (LOWE, ка) стъкло

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Оферти и обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ал макс еоод
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 22:37, 13 Септември 2007    Заглавие: за нискоемисийното (LOWE, ка) стъкло Отговорете с цитат

Здравейте колеги, казвам се Атанас Шереметов и съм служител на Ал Макс ЕООД, фирмата ни е производител на висококачествена Al и PVC дограма, както и на стъклопакети. Бих искал да дискутираме относно стъклопакетите с нискоемисийно стъкло. Подходящо ли е остъкляването на южни изложения според Вас и опитът Ви! Благодаря предварително на всички!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Google Ads    
beastbg
Новопостъпил

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 11:36, 26 Ноември 2007    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти Smile Много добър въпрос задаваш. Аз имам известни наблюдения по дограми, профили и стъкла. Като цяло не съм голям почетател на Ка стъклото, но то наистина има достаплюсове. Наистина намалява вероятността от поява на конденз и повишава температурата на помещението. Но това повишаване на темп. ме кара да не го харесвам мн. Какво наистина става през лятото в южни изложения? Мн жега според мен. Мисля че донякаде не е оправдано вдигането на 2 градуса на южно изложение през зимата, ако това ще повиши с 4 през лятото.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Оферти и обяви Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: