Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Коя фирма за ПВЦ дограма да избера?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Hristo Ivanov
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 12:27, 31 Юли 2009    Заглавие: Re: Не избирайте Ролпласт (RollPlast) Отговорете с цитат

rivix написа:
Не избирайте Ролпласт (RollPlast).
Това вече е ужасна фирма. Наложими се да избия 3 прозореца и 2 врати и да ми сложат от друга фирма нови. НЕ пестете пари мене ми излезна двойно!

Поръчах за целият апартамент нова дограма.Един месец чакане да я произведат.После дойдоха монтажници и цял ден се мъчиха докато накрая установиха,че нито едно крило не съответства на касите-става въпрос за 6 прозореца.После обаждане и чакане на представител от Ролпласт,който да огледа.Пак чакане - около 10 дни,много били заети.Идва ми ти оня мушморок,пише,брише,смята,мери и воала- да има проблем,но ще го решим.Нови 10 дни чакане.Пристигат нови крила,обаче ги пращат без обкова и нали се сещате,че просто не могат да се поставят,а еднот крило няма нищо общо с това което трябва да е.Иначе представител дойде и мери,записва.Ново чакане,телефони.Идват нови представители този път двама.Пак същото-мериха,писаха и тези дори не се извиняваха.Ново чакане.Пристига новият обков,с който би следвало моята Одисея да приключи.Уви,и тези ми ти представители си нямат и на идея какво работят.Обкова бе друг.Почвам аз крайно изнервен да звъня,при което доста пъти никой не вдига телефона,а накрая когато го вдигна въпросният представител ме излъга,че той не се занимава със случая и ще предаде на колегата си за моето обаждане.Вече втори ден никой не е звъннал.Представителите са от гр.Добрич.Вчера пристига обкова поръчан от въпросният представител и какво става-обкова е за врати.....Името на последния представителя е Миронов, а на предишния не го помня, но очевидно, че нито единият , нито другият, нито който и да било друг в тази фирма има предвид какво става и как се прави.Звънях и на телефона упоменат във вашият сайт.От там някаква/поредният некомпетентен ваш служител/ служителка ми обясни,че можели да вземат отношение само ако съм бил в радиус 30-40 км от София,всички останали явно не са хора.Попитах я дали това е фронт офиса и след като получих утвърдителен отговор и поредното ТЪПО обяснение за 30-40 км и затворих телефона.
Поръчах от най-скъпата Ви дограма-алум.термомост с К-а стъклопакети и т.н.

За нищо на света не пазарете от РОЛПЛАСТ иначе ви чака моята история.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
Valiaps
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 14:01, 23 Август 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте, препоръчвам Ви "Стейшън пласт". Аз имам дограма "Тисен" от тях. Моного съм доволна. Момичета в офиса бяха много любезни, изчерпателни. Обясниха ми всичко, което ме интересува. Бяха супер коректни и със взимането на размерите и монтажа. Всичко им беше под строг часови график. Старателни са. Моята съседка също поръча при тях, една по-евтина дограма. И тя е възхитена от фирмата. Така че, идете - няма да съжалявате...
Върнете се в началото
linageneva
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 12:39, 26 Август 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Фирма "БГ Пласт - Варна" ЕООД ви предлага не само качествена pvc дограма, произведена по европейски образец и машини, но с готовност би ви помогнала при избора на подходящия за вашия дом модел и конфигурация.
Върнете се в началото
SKY LINE
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 09:28, 24 Октомври 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

stostosto написа:
Спрях на една малка фирма - да ми монтира дограмата. Хубавото беше това, че от началото до края си общуваш с едни и същи хора от фирмата, а в големите фирми докато събирах оферти видях, че цари пълна анонимност, един те приема, друг идва за мерки, трети монтира и веригата се къса. ..........

При сертифицирана организация отделни хора изпълняват точно определени специализирани функции- консултиране и изготвяне на оферти, комуникация с клиентите, консултиране и замерване на обектите, проектиране на заявените конструкции, организация на производството, производители на дограма и стъклопакети, организиране и контрол на монтажите, специализирани монтажни групи. През цялото време обаче клиента е този, за когото се работи! Много хора работят в целия този процес с една цел КАЧЕСТВЕНА ДОГРАМА И ДОВОЛЕН КЛИЕНТ!
toni
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 11:10, 30 Октомври 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм доволна от две момчета на фирма via plast 07 - за контакти - 0895492110 - Наско или 0897964823 - Иван . на мен в Пловдив ми сложиха на целят апартамент дограмата. Shocked
Върнете се в началото
toni
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 11:16, 30 Октомври 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="konstantinaa"]Препоръчайте фирма за Пловдив![/quote]

аз съм доволна от фирма VIA PLAST 07 - тел - 0895492110 или 0897964823 - моят апартамент в Пловдив те ми ги правиха. бяха любезни и ми намалиха от офертата Rolling Eyes
Върнете се в началото
de
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 10:41, 01 Ноември 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

http://deceuninck.bg/
Върнете се в началото
solaris-75
Новопостъпил

Местожителство: гр.Бургас

МнениеПуснато на: 09:49, 10 Декември 2009    Заглавие: На вниманието на Ники Отговорете с цитат

ники
Какво Ви предлагаме:

 Изработка и монтаж на PVC дограма PLUSTEC с документ за идентичност, които удостоверява произхода си на производство и той е единствено и само в Германия.Профила се предлага в 3и5 камернисистеми.
 Изработка и монтаж на PVC дограма ProfiLink с 3 ,4 , 5 камерна системи.
 Обкова който монтираме е с 2-годишна ГАРАНЦИЯ по изискванията от CE.
 Витрини с 10мм.стъкло
 Алуминиеви парапети
 Щори –вътрешни и външни.
 Охранителни ролетки
 Покривни конструкции от поликарбонат
 Монтаж на PVC облицовки
 Монтаж на MDF и външни метални врати
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bobi73
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 17:37, 20 Януари 2010    Заглавие: DOVOLEN KLIENT Отговорете с цитат

Наскоро смених дограмата на целият ми апартамент.доверих се случайно на фирма зенит73оод.останах напълно доволен и от консултациите и от монтажа и от самата дограма.страхотно изпълнение,много внимателни и учтиви и всичко бе извършено в уговорения срок.препоръчвам ги най сърдечно на всички които искат да са доволни като мен.телефоните са.0898789518 и 0887589280. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nenna
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 12:36, 09 Февруари 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте и от мен!
Спрях се на Профилинк. Можете ли да ми препоръчате фирма (за монтажа) в София, която няма да си "остави ръцете"?
Върнете се в началото
lord
Новопостъпил

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 22:22, 12 Февруари 2010    Заглавие: Профилинк Отговорете с цитат

Опитай да се свържеш с тази фирма //www.novaplast.org/
Те работят и с Профилинк.Семейна фирма,която наистина дава гаранция за качеството си!

http://dogramasalamander.blogspot.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ceci007_
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 18:15, 16 Март 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

АЗ САМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ "СИЦ ИНЖЕНЕРИНГ" И Я ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ , КОИТО ТЕ ПЪРВА ЩЕ СИ СЛАГАТ ДОГРАМА
Върнете се в началото
lord
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 21:55, 16 Март 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

SALAMANDER-мерцедесът при ПВЦ-дограмата!

http://dogramasalamander.blogspot.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
MULTI KOMFORT
Новопостъпил

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: 11:45, 21 Март 2010    Заглавие: Ние разбираме от прозорци и врати! Отговорете с цитат

lord написа:
SALAMANDER-мерцедесът при ПВЦ-дограмата!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kaicydim
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 02:59, 24 Май 2010    Заглавие: Мнение за РЕХАУ Отговорете с цитат

Мнение за РЕХАУ ??

Почти се навих за ЕУРО 70, ама нещо пластмасата кофти мирише, имате ли впечатления ?
за всички без ТЕHТА (знаем ти мнението)
[/b]
Върнете се в началото
ivanoff
Посетител

МнениеПуснато на: 13:28, 24 Май 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Тънки стени, тънка армировка, делителите на вратите ще имат луфтове, касата ще се икриви, ще духа и ще тече. Много лош избор, съжалявам.
Поздрави
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 01:03, 03 Юни 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Thank you, Ivanoff. маи ще се отказвам от пластмасата. Фирмите я хвалят, клиентите реват... ще сменя с алуминий прозоpците с които се проветрява.
а на тези които така и така почти не се отварят ще им сложа дървена рамка с трето стъкло. И да не уплътниава перфектно поне няма да хвърлям пари на вятъра
Върнете се в началото
ivanoff
Посетител

МнениеПуснато на: 14:39, 05 Юни 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

О, не се отказвай. Дано не съм те подвел. Има и добри пластмасарки. Просто не искам да правя реклама на никого и за това не мога да ти препоръчам фирма. Не и във форума.
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 11:22, 23 Юни 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Би ли направил една рекламка за качествен профил към момента. На ЛС към мен? Wink
Върнете се в началото
KrassiM
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 10:34, 06 Юли 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък ще направя реклама, защото останах много доволен от фирмата, която смени дограмата в моя апартамент.

Става дума за Ивал ООД - направиха ми оферта хората с немска и турска дограма на много достъпни цени, избрах си, капарирах и след седем-осем дни дойдоха да монтират. Монтажистите работиха много чисто (изнасяха непрекъснато старата дограма и метяха боклука...!) и ми обясниха, че освен профила много важен за бъдещето на един прозорец е самият монтаж - не знам до колко е вярно, но пичовете от монтажната бригада ми казаха, че има фирми, които дори не дупчели дограмата в стената, ами седяла само ей така с жълтата пяна... това няма да го коментирам....

Препоръчвам ви ИВАЛ ООД - много са коректни!
това им е сайта - http://www.ival-bg.eu/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 4 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход