Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
ще сменям дограмата

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pepe
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 15:54, 15 Април 2010    Заглавие: ще сменям дограмата Отговорете с цитат

Здравейте, поставен съм в трудно положение, ще сменям дограмата и ми е необходима помощ какво да избера.Имам няколко въпроса:1. кой прозорец е по-добър :с три части или с две, 2. коя фирма да избера, 3. кое е по -добре прозорците да се плъзгат или да се отварят.Да въпросите са като за първолаци, но признавам си по проблемите на дограмата съм такъв.Предварително благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
zip_ivan
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 11:27, 11 Юни 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей, за да решиш каква дограма да си сложиш трябва да имаш доста информация преди това, която е доста обемна и поне аз не съм я срещал никъде досега включително и по форумите. Лошото е , че като отидеш в офисите на повечето фирми не ти я дават, защото това би било в техен ущърб. Аз имам фирма за продажба и монтаж на PVC дограма и работя с няколко фирми производителки , които съм отсял от всички останали поради качеството с което работят и коректноста им. Ако желаеш да получиш пълната информация на базата на която да си избереш дограмата, заповядай в моя офис жк.Младост 3 ТЦ GMCity павилион 71 (срещу BILLA) tel.02/8858004. Консултацията няма да те обвърже по никакъв начин да си поръчваш каквото и да е, просто ще получиш едно компетентно мнение по темата.
Върнете се в началото
lord
Новопостъпил

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 21:42, 07 Юли 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Laughing

http://dogramasalamander.blogspot.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kolyo
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 19:23, 08 Юли 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

vsqka edna otvarqema 4ast vdica cenata s okolo 60-70 lv
za fitmata gledaite da e nqkoq koqto dava garanciq slqd montaja imam predvid kogata provisne nqkoi prozorec ili ne6to takova da doide da si go opravi
plazga6tite pvc sistemi sa dosta skapi ot 700 do 900 lv za broi
a plazga6tiqt aluminii duha
dobre e da popitata firmata i za stakloto za6toto to e okolo70% ot dogramata
staklo 4-sezona e dosta dobro
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: