| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TEHTA Посетител

|
Пуснато на: 15:57, 18 Април 2009 Заглавие: кризата на пазара |
|
|
как се отразиава кризата на пазара според вас в сферата на дограмата..? _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
ivanoff Посетител

|
Пуснато на: 16:05, 19 Април 2009 Заглавие: |
|
|
големите състезатели ще духат супата[/url] _________________
 |
|
|
 |
ivanoff Посетител

|
Пуснато на: 16:05, 19 Април 2009 Заглавие: |
|
|
големите състезатели ще духат супата _________________
 |
|
|
 |
Vallex Новопостъпил
|
Пуснато на: 22:42, 27 Май 2009 Заглавие: |
|
|
| ivanoff написа: |
| големите състезатели ще духат супата |
По-скоро малките!!! |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 21:04, 15 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
| Аз смятам, че по време на тази криза, печелим ние - клиентите. Тъй като още от миналата година проучвах дограмите, сега и цените са по- добри и сроковете за изработка за по- добри. ТАКА ЧЕ ПЕЧЕЛИМ НИЕ- КЛИЕНТИТЕ...... А КОЙТО СИ МОЖЕ ЩЕ УСПЕЕ ОТ ФИРМИТЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДОГРАМА! |
|
|
 |
todors Новопостъпил
|
Пуснато на: 15:19, 11 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
| Госпожо Зорнице! Кой Ви е казал , че от кризата печелите Вие Клиентите! Кризата е донякъде пазарен регулатор, но в никакъв случай не е нещо хубаво! Притиснати от кризата фирмите намалят цените до минимум , но и качеството се редуцира за сметка на нас , клиентите! Не може да ви продават продукция на себестойност и да идват с удоволствие вкъщи ви да монтират дограма!Повярвайте ми, имам доста познати дограмаджии, в стремежа си да държат ниски цените и да оцеляват, се чудят от кое да икономисат по прозореца Ви, Госпожо Петрова, та да могат да си платят заплатите на работниците! Та затова помислете си първо, преди да правите такива изказвания.... |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 00:19, 09 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| todors написа: |
| Госпожо Зорнице! Кой Ви е казал , че от кризата печелите Вие Клиентите! Кризата е донякъде пазарен регулатор, но в никакъв случай не е нещо хубаво! Притиснати от кризата фирмите намалят цените до минимум , но и качеството се редуцира за сметка на нас , клиентите! Не може да ви продават продукция на себестойност и да идват с удоволствие вкъщи ви да монтират дограма!Повярвайте ми, имам доста познати дограмаджии, в стремежа си да държат ниски цените и да оцеляват, се чудят от кое да икономисат по прозореца Ви, Госпожо Петрова, та да могат да си платят заплатите на работниците! Та затова помислете си първо, преди да правите такива изказвания.... |
Със сигурност, който клиент изисква и търси качество, печели в това време СТИГА ДА ПОПАДНЕ на фирма от професионалисти, а не мошенници! ДАНО повече клиенти стигнат до ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ! |
|
|
 |
|