| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kubrat7 Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:41, 01 Септември 2009 Заглавие: изграждане на балкон за дограма |
|
|
| Здравейте, изградих парапета на балкона с гипскартон и профили(метални-ш. 6см). Ще издържили натоварването на ПВЦ-то. Ако не, как мога да усиля конструкцията от гипскартона? Коя фирма за ПВЦ би ми свършила работа? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
chana Посетител
|
Пуснато на: 14:01, 01 Септември 2009 Заглавие: Re: изграждане на балкон за дограма |
|
|
Конструкция от гипскартон категорично няма да издържи. Ако ставаше така, никой нямаше да зида. _________________
 |
|
|
 |
kubrat7 Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:12, 01 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
| Ако заваря по цялата дължина винкел(10см) на парапета, и за него хванат дограмата. Дали ще има ефект? |
|
|
 |
chana Посетител
|
Пуснато на: 14:51, 01 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
Аз не бих позволила монтаж. Предпочитам да откажа сключване на договор. Когато става въпрос за качествено изпълнение на монтаж и гаранционна поддръжка, място за компромиси няма.
п.п.
предполагам, че все ще се намери някой "компетентен", който да каже, че няма проблем. Остава въпроса за чия сметка и с цената на чия безопасност ще направите компромис. _________________
 |
|
|
 |
yurig Новопостъпил

|
Пуснато на: 07:41, 02 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
Ако искаш наистина да ти помогнем качи няколко снимки защото от обясненията ти не стават ясни доста неща. _________________ Разочарованието от лошото качество остава дълго след удоволствието от ниската цeна. |
|
|
 |
Joani Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:01, 03 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
| Зависи от големината на прозореца, ако не е голям може и да стане, при мен вкъщи ми сложиха дограма Тисен, обаче под гипсокартона и металната шина сложиха зид. Това беше фирма Фенстер, доведоха си майстори и ми иззидаха нещо и сложиха някакви профили отстрани заради изолацията обаче. Много добре стана. |
|
|
 |
|