Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
здравеите аз сам нов в тоя саит

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
georgi
Посетител

Местожителство: balchik

МнениеПуснато на: 17:22, 26 Юли 2007    Заглавие: здравеите аз сам нов в тоя саит Отговорете с цитат

занимаваме се с ал.и пвц дограми искам да ви кажа че е много важно кои изработва профила и как се изработва значи занимава ме се с два профила единият е АЛУПЛАСТ-немски а другият е ВИВАПЛАСТ-български механизми СИГЕНИА-немски искам да ви кажа че балгарския ВИВАПЛАСТ неостапва по нищо на немския профил АЛУПЛАСТ механизмите са едни и сащи а цената между един балгарски и един немски профил има голяма разлика за това не се лажете че като е немска дограмата няма да има проблеми просто си намерете фирма която ще я изработи и монтира ка4ествено и при проблем ще се яви да си поправи повредата за тяхна сметка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Google Ads    
rocobaroco
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 23:10, 21 Април 2008    Заглавие: Отговорете с цитат

golamata razlika e v materiala ot koito sa izraboteni
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sunny
Новопостъпил

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 20:11, 01 Юли 2008    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявай колега, ама като видя изписано "балгарски", нещо не мога да хвана вяра, каквото и да ми разправяш...

Вярно е, че Алупласт далеч не са върха на западното профилостроене и в този смисъл вероятно се доближават до съмнителните качества на Вивапласт (една марка с твърде малък стаж).
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: