| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ngnn Новопостъпил
|
Пуснато на: 20:36, 09 Април 2009 Заглавие: дограма-довършителни работи |
|
|
| Живея на висок етаж.Единствения начин да се измаже около дограмата е да се извади стъклопакета.Освен сваляне на стъклодържачите друго има ли?Как става това?Моля за помощ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
vipline Новопостъпил

|
Пуснато на: 21:36, 09 Април 2009 Заглавие: |
|
|
| Няма нищо друго. Сваляш стъклодържателите, като последен сваляш горния и след това махаш стъклопакета. Свалянето става с шпакла, която вкарваш по средата на някой от страничните стъклодържатели. При монтажа внимаваш само за подложките, да са на мястото си и разстоянието отстрани на стъклопакета да е равномерно разпределено. Поставянето на стъклодържателите става по обратния ред, т.е. първо горен, после долен и след това страничните. Успех и все пак внимавай, има риск от спукване на стъклопакета при неправилно действие. |
|
|
 |
mileto Новопостъпил
|
Пуснато на: 15:03, 04 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
| И на мен ми трябва мазачи за отвън, за дограмата, но алпинистите не желаят да дойдат за толкова малко. Да знаете някой , който може да демонтира стъклопакети и да маже, много ще съм ви благодарна! |
|
|
 |
TEHTA Посетител

|
Пуснато на: 18:41, 06 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
ако е в района обади се или се обади на фирмата която ти е поставила дограмата _________________
 |
|
|
 |
stostosto Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:58, 22 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| затова трябва да си поръчваме 100 % отваряемост, особено на високи етажи, за да не се молим после на този или онзи да ни сваля стъклопакетите , а пък и не са длъжни фирмите в крайна сметка.... |
|
|
 |
mario Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:58, 22 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| Добър вариант е 100% отваряемост, но е и възможно най-скъпия вариант от ценова гледна точка. |
|
|
 |
SKY LINE Новопостъпил
|
Пуснато на: 09:47, 24 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
Предлагаве вече като част от дограмата профили, с които отвътре не се налагат довършителни работи! _________________ www.skylinebulgaria.com |
|
|
 |
Марина Новопостъпил
|
Пуснато на: 16:31, 23 Ноември 2009 Заглавие: |
|
|
| и аз живея на висок етаж, първоначално исках да се отваря една трета от прозореца, но неудобствата произтичащи от това са толкова много, че оскъпяването за още две крила е незначително, още около 200 лв, така че сега съм доволна, че послушах фирмата, която ми изработи дограмата. Дограмата ми е 5 камерен Тисен от Фенстер и споделям, че най много им благодаря за това, че ме консултираха много добре. Става въпрос за големите холни прозорци в панелен блок, които са много ниски и е доста опасно от високо, наприер 8 етаж, както сме ние, да се наведеш отвън да си миеш прозорците. Посъветваха ме да направя три крила отваряеми, но не чак додолу, кактобяха, а на 50 см височина отдолу да бъде неотваряемо. Така стана доста добре и най вече че чувствам безопасно, не се налага да си слагам парапет отвън, както беше при дървената дограма. Сега всички комшии си поръчват така и много ни харесва идеята, чудя се защо другите фирми не предлагат подобно решение, правила съм дограма при друга фирма СААВ преди години, пак тисен, но тогава никой не спомена за този проблем, а е доста опасно когато крилата се отварят додолу на този тип прозорци. Обръщам се към хората, на които им предстои смяната на дограмата да обърнат внимание на това! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
| ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
|
|
| РЕКЛАМИ
|
|
|
| Начално Меню
|
В момента е: 16:11, 22 Май 2012