| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mileto Новопостъпил
|
Пуснато на: 15:00, 04 Септември 2009 Заглавие: УЮТ стил Мошеници! |
|
|
Здравейте!
Знам , че този форум е човек да препоръча някоя фирма, но аз ще се оплача, защото явно иначе няма да стане. Та тази фирма са толкова некомпетентни, едни монтажници, все едно за първи път монтират, шефът им едно младо момче, май хич не отбира от вземане на мерки. Първо не ми стана балкона, беше по-нисък, щяла съм да си подзидам и какво толкова, след това дограмата беше така издрана, а сглобките в такова трагично състояние и това преглътнах, ама накрая и крилата не се отваряха...., както и да е уж щяха да дойдат да си оправят нещата, до ден днешен , вече половин година нищо...вече не ми се разправя, просто не си поръчвайте там за нищо на света, офисът им се намира до Кашарите в Лозенец! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
Joani Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:50, 22 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| и аз чух оплаквания за тази фирма...просто хората трябва да внимават повече с тези новоизлюпени фирми... |
|
|
 |
sierard Посетител

|
Пуснато на: 22:05, 22 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
споделете ако обичате,как избрахте тази фирма,след като се оплаквате поне споделете цялата история,интересно ще е да разбереме критерийте, по които сте избрали фирмата _________________ sistem "BRUGMANN"-правилния избор
"СИЕРА-РД" ЕООД |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 18:50, 31 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| sierard написа: |
| споделете ако обичате,как избрахте тази фирма,след като се оплаквате поне споделете цялата история,интересно ще е да разбереме критерийте, по които сте избрали фирмата |
как се спряхте на тях? |
|
|
 |
s.sanev Новопостъпил
|
Пуснато на: 20:47, 31 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| На мен пък тази фирма ми я препоръчаха мои съседи които са останали много доволни. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
| ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
|
|
| РЕКЛАМИ
|
|
|
| Начално Меню
|
В момента е: 15:53, 22 Май 2012