Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
УЮТ стил Мошеници!

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mileto
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 15:00, 04 Септември 2009    Заглавие: УЮТ стил Мошеници! Отговорете с цитат

Здравейте!
Знам , че този форум е човек да препоръча някоя фирма, но аз ще се оплача, защото явно иначе няма да стане. Та тази фирма са толкова некомпетентни, едни монтажници, все едно за първи път монтират, шефът им едно младо момче, май хич не отбира от вземане на мерки. Първо не ми стана балкона, беше по-нисък, щяла съм да си подзидам и какво толкова, след това дограмата беше така издрана, а сглобките в такова трагично състояние и това преглътнах, ама накрая и крилата не се отваряха...., както и да е уж щяха да дойдат да си оправят нещата, до ден днешен , вече половин година нищо...вече не ми се разправя, просто не си поръчвайте там за нищо на света, офисът им се намира до Кашарите в Лозенец!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
Joani
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 13:50, 22 Октомври 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз чух оплаквания за тази фирма...просто хората трябва да внимават повече с тези новоизлюпени фирми...
Върнете се в началото
sierard
Посетител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 22:05, 22 Октомври 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

споделете ако обичате,как избрахте тази фирма,след като се оплаквате поне споделете цялата история,интересно ще е да разбереме критерийте, по които сте избрали фирмата
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zornica Petrova
Активен

МнениеПуснато на: 18:50, 31 Октомври 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

sierard написа:
споделете ако обичате,как избрахте тази фирма,след като се оплаквате поне споделете цялата история,интересно ще е да разбереме критерийте, по които сте избрали фирмата

как се спряхте на тях?
Върнете се в началото
s.sanev
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 20:47, 31 Октомври 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен пък тази фирма ми я препоръчаха мои съседи които са останали много доволни.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: