| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitkoo_a91 Новопостъпил
|
Пуснато на: 21:59, 12 Май 2008 Заглавие: Помогнете!!! |
|
|
| Можели някои да ми каже фирмата aluplast дали е добра и за профила Schuco 5 камерен дали са корекни и добри в изработката на дограмата.Благодаря ви предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
krasi Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:44, 19 Май 2008 Заглавие: |
|
|
| Zdravei ! Za firmata "Aluplast" naistina e dobra , kachestvoto e perfektno , no za Bulgaria neznam , ne se e nalojila mnogo kato marka i mi e trudno da ti otgovoria chestno . No zasmetka na tova sam zapoznata s belgiiskia pazar , tai kato rabotia tam i to vav firma za alu i pvc ( rabotim s marka Aluplast , Schuco i drugi ne tolkova izvestni na bg pazar , kadeto klientite plashtat skapo i poluchavat kachestvo ) , preporachvam ti gi i dvete daje za Aluplast shte ti kaja i adres : "Alpina plast" gr.Dobrich bul."3-ti mart" 59, tel.058/602 153 i e-mail: alpina_plast@abv.bg . Ot kade znam za tazi firma shefa mi naskoro poseti Bulgaria i popadna sluchaino na tozi adres , ostanal e dovolen ot vidianoto , kazvam go zashtoto toi e ot 25god v tozi biznes i tarsi vinagi kachestvo , kolkoto do Schuco neznam adres , no znam che kachestvoto si zaslujava . Preporachvam ti gi i dvete marki. Uspeh ti jelaya ! |
|
|
 |
silver Новопостъпил
|
Пуснато на: 15:14, 23 Май 2008 Заглавие: Здравейте |
|
|
Относно разговора ви за PVC дограма мога да допълня , че профилите на ALUPLAST са немски и са много добри.Имат от3 до 6 камери и са дебелостенни и със здрав усилител вътре.Много съм доволен от тях.имам и дограма на rehau но по-не съм доволен.
Такива профили се внасят в България от фирма "Papagal" ,a се предлагат като дограма от "ЛИНК" .Имат офиси в София , Пловдив И други големи градове.Ето ви контакти ако искате София "Цариградско"30 , 02/971 48 49 , или може да ги видите в мейла им link-bg.com Там има адресите във всички градове. |
|
|
 |
benidi Новопостъпил
|
Пуснато на: 16:15, 27 Май 2008 Заглавие: не съм обеден |
|
|
Привет!
Попаднах на питането за производителя. И аз съм в процес на търсене на дограма, но не ме посъветваха за тях, а за фирма TEKSO. Опитвам се да издиря как да ги открия - работели и за Балканстрой, а това не е маловажно мисля. Приятелката ми си е слагала от тях шуко 5 камери, но е затрила всичко - координати и т.н. Та сега ги диря... |
|
|
 |
jon Новопостъпил
|
Пуснато на: 21:41, 29 Август 2008 Заглавие: Re: Помогнете!!! |
|
|
| mitkoo_a91 написа: |
| Можели някои да ми каже фирмата aluplast дали е добра и за профила Schuco 5 камерен дали са корекни и добри в изработката на дограмата.Благодаря ви предварително! |
Профилинг - изключително качествена дограма.Аз си направих в апартамента и на вилата.Вече пет години нямам никакви проблеми.Прави ми я фирма "Елмотрейд" ЕООД - тел. 0884 068808. Изключително точни, коректни, отлично качество и прилично ниски цени. |
|
|
 |
zina.m Новопостъпил
|
Пуснато на: 20:25, 02 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
Най добрият производител на дървена дограма за България е фирма МОСКОМ'КО.Качеството е перфектно,както и обслужването.Профилите са трипластни и са внос от Германия.Освен това доколкото знам фирмата е и най-голямата в страната.Има шоуруми във Варна,Бургас и София.Освен това дават доживотна гаранция Преди 8 години сменихме дограмата вкъщи и още изглежда като нова
Офисът им се намира на бул.Овча Купел 17-19
Имат и сайт: www.moskom.com |
|
|
 |
yurig Новопостъпил

|
Пуснато на: 08:42, 03 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
 _________________ Разочарованието от лошото качество остава дълго след удоволствието от ниската цeна. |
|
|
 |
sierard Посетител

|
Пуснато на: 21:32, 04 Юли 2009 Заглавие: Re: Помогнете!!! |
|
|
| mitkoo_a91 написа: |
1.доколкото разбирам човека пита за фирма "алупласт"-българска за производство на дограма,и за профила "schuco".защо не четете ,а бързате да пишете и рекламирате. _________________ sistem "BRUGMANN"-правилния избор
"СИЕРА-РД" ЕООД |
|
|
 |
yurig Новопостъпил

|
Пуснато на: 08:40, 06 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
Като гледам тука само реклама се прави, така че гледаме да сме "в духа на форума" .  _________________ Разочарованието от лошото качество остава дълго след удоволствието от ниската цeна. |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 20:44, 15 Юли 2009 Заглавие: Re: не съм обеден |
|
|
| benidi написа: |
Привет!
Попаднах на питането за производителя. И аз съм в процес на търсене на дограма, но не ме посъветваха за тях, а за фирма TEKSO. Опитвам се да издиря как да ги открия - работели и за Балканстрой, а това не е маловажно мисля. Приятелката ми си е слагала от тях шуко 5 камери, но е затрила всичко - координати и т.н. Та сега ги диря... |
Посещавала съм им офис на ъгъла на Мадрид и Данаил Николаев. Останах с впечатление, че се интересуват само то големи обекти. |
|
|
 |
Stola Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:36, 04 Септември 2009 Заглавие: |
|
|
| Ами да , има фирма Алупласт за производство на дограма, а има и профили Алупласт, които май са немски, ама занете ли колко немски профили има у Германия....така че това е все тая, всичките отговарят на техните стандарти, така че би трябвало да са еднакви като качество. Та тази фирма Алупласт е доста голяма работят и с профили на Шуко, чувал съм и доста лоши мнения , но хора различни, клиенти също, знам че дават много ниски цени в момента, но това едва ли е за добре... |
|
|
 |
Георгиева Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:36, 26 Септември 2009 Заглавие: отговор- от безпристрастен |
|
|
Работила съм във фирма дистрибутор на Алупласт. От там сме взимали дограмата /schuko 5камерно/ . Мога да кажа , че за период 1 година /докато работех там/ нямахме нито една рекламация относно дограмата и обкова . Поставяли сме и бели и цветни профили, обкова е системен. Аз съм за Алу пласт като качество на дограмата.
Безпристрастна съм, изказвам лично мнение и държа да кажа, че нямам нито познати нито роднини в Алу пласт. _________________ http://www.ilimat.com успешен декоративен елемент в интериора на съвременния дом и офис |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 22:44, 08 Октомври 2009 Заглавие: Re: отговор- от безпристрастен |
|
|
| Георгиева написа: |
Работила съм във фирма дистрибутор на Алупласт. От там сме взимали дограмата /schuko 5камерно/ . Мога да кажа , че за период 1 година /докато работех там/ нямахме нито една рекламация относно дограмата и обкова . Поставяли сме и бели и цветни профили, обкова е системен. Аз съм за Алу пласт като качество на дограмата.
Безпристрастна съм, изказвам лично мнение и държа да кажа, че нямам нито познати нито роднини в Алу пласт. |
А фирмата не работи ли с рециклиран профил SCHÜCO без да информира за това клиентите, както и поподменя укрепващите профили? |
|
|
 |
sierard Посетител

|
Пуснато на: 23:14, 08 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
какво значи"рециклиран профил"-малко уточнение-свързано е с екологията,понижаване на себестойноста на профила.Само вътрешните преградки са от рециклиран профил,а външните стени са от нормално пвц.Относно укрепващия метал,мисля че можеби се ползва аналог произведен в БГ или другаде по-тънкостенен и съответно на по-ниска цена,и всичко това заради цена,защото всеки се интересува само и единствено от това на първо място и после от всичко останало. _________________ sistem "BRUGMANN"-правилния избор
"СИЕРА-РД" ЕООД |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 23:47, 08 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| Може би клиента трябва поне да е информиран, че профила е такъв.... |
|
|
 |
Георгиева Новопостъпил
|
Пуснато на: 15:04, 09 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
все по-голямо приложение ще намират рециклираните продукти - това е световна политика за опазване на околната среда ....Какво те притеснява щом качеството е добро? _________________ http://www.ilimat.com успешен декоративен елемент в интериора на съвременния дом и офис |
|
|
 |
mario Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:12, 09 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| Аз също съм на мнение че най малкото клиентите е необходимо да бъдат инхормирани какъв е профила с който се произвежда тяхната дограма.предимството на PVC дограмата е че има възможност да се рециклира и е екологична но в последните години вече усилено се говори за съставките които се използват в производството на профилите и дали и те са напълно екологични особено при рециклирането. |
|
|
 |
|