| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rosina_kondova Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:25, 01 Март 2010 Заглавие: Мнение за TROCAL с обков WINKHAUS |
|
|
Здравейте, запознах се с информацията публикувана тук, но никъде не видях Мнение за TROCAL с обков WINKHAUS. Ще ви бъда благодарна ако някой напише нещо повече.
Благодаря ВИ предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
fidanov Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:24, 02 Март 2010 Заглавие: |
|
|
| Добро решение е, ако профила е 5 камерен. Като еквивалент провери профил КВЕ 5 камерен с обков МАСО. |
|
|
 |
bafana Новопостъпил
|
Пуснато на: 18:26, 24 Юни 2010 Заглавие: |
|
|
и аз също не прочетох никакви отзиви май Ролпласт работят с този профил е и други фирми монтират май ) дано някой да ти отговори ) |
|
|
 |
georgi Посетител
|
Пуснато на: 09:24, 26 Юни 2010 Заглавие: ... |
|
|
| Незнам но съм чувал от колеги,че WINKHAUS не е достатъчно изпипан пак казвам не съм го работил просто така съм чул.цитирам колегата (този обков нещо не уплатнява като хората и продухва) за това се насочваите към едни от най добрите обкови на нашия пазар които са Рото,Сигениа,Мако |
|
|
 |
k_georgiev Новопостъпил
|
Пуснато на: 16:51, 18 Ноември 2010 Заглавие: не се заблуждавайте |
|
|
най добрия обков на пазара е ROTO, след него е Mako, от личния ми опит мога да споделя че за около 10 години - Рото не е дало почти никакъв дефект.
Пазете се от ТРОКАЛ на РОЛПЛАСТ започнали са да слагат много тънка армировка в профила, което ще доведе до огъване на дограмата ви от топлото.
Според мен дограмата е нещо което се поставя за дълги години и трябва да не се правят компромиси, но си и отваряйте очите за злоупотреби- безплатен обяд няма.
Моето предложение е Саламандър от Етиком- /www.eticom.bg
няма да сбъркате - професионалисти |
|
|
 |
lipov Посетител
|
Пуснато на: 15:33, 05 Юни 2011 Заглавие: обкова |
|
|
Моето мнение е че Трокала на Ролпласт вече не е същия, слагат турски подпрозоръчни первази , и гофрирана армировка с цел пестене от цена.Същото забелязах в Ворошилов, бях там преди 2-3 дни . Препоръчвам по малки фирми с профил Алупласт, Рехау или Шуко с обков...
Сигения, Рото, или МАКО _________________ ЕМТЕКС -ТРЕЙД ЕООД телефон 0879 629 033
ВАШИТЕ ПРОЗОРЦИ
mtextrade@abv.bg |
|
|
 |
chana Посетител
|
Пуснато на: 08:36, 27 Септември 2011 Заглавие: |
|
|
Ето няколко снимки на TROCAL с обков WINKHAUS. Става въпрос за дефектирала долна лява панта на двукрил прозорец.
http://www.snimka.bg/?album;aid=623525
Дограмата е сменена преди приблизително две години. Фирмата извършила подмяната мотае клиента и не поема гаранционният ремонт. Ние направихме ремонта, а снимките ми бяха изпратени от разочарования клиент на другата фирма. Умишлено не пиша коя е фирмата, за да не бъда обвинена в оплюване. Истината е, че вече почва да ми писва нашите служители да оправят некадърните изцепки на "големите майстори". _________________
 |
|
|
 |
DesireToFire Посетител
|
Пуснато на: 16:49, 14 Ноември 2011 Заглавие: |
|
|
Trocal с Maco мисля е по-добре , хубаво е да погледнеш ако има CE маркировка (Поставяйки CE маркировката, производителят или негов представител в границите на ЕС декларира(т), че отделният продукт е в съответствие с общите предписания за безопасност, посочени в директивите за CE маркировката.) _________________ PVC Dograma |
|
|
 |
Николай1988 Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:39, 14 Януари 2012 Заглавие: |
|
|
| Az wkyshti sym s nqkolko vida dograma i mislq, che Trocal s winkhaus obkov e nai-niskoto kachestvo. Imam Aluplast s obkov Maco mn po dobra shumo i toplo izolaciq. V ednata staq mi e Rehau sys Siegenia no i to e po-dobre ot Trocala. |
|
|
 |
lipov Посетител
|
Пуснато на: 10:14, 19 Февруари 2012 Заглавие: |
|
|
Алупласт с Сигения обков също е добър вариант.WINKHAUS според мен не е качествен обков..лично мнение. _________________ ЕМТЕКС -ТРЕЙД ЕООД телефон 0879 629 033
ВАШИТЕ ПРОЗОРЦИ
mtextrade@abv.bg |
|
|
 |
|