| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Daniela Новопостъпил
|
Пуснато на: 21:37, 04 Септември 2007 Заглавие: Мнение за фирма за дограма |
|
|
Искам да си сложа дограма на 2 стаи и ми е много важно фирмата и дограмата която ще избера да е читава. Спряла съм се на Кьомерлинг PVC и на фирма Uniplast. Какво ще ми кажете за тази фирма, как е дограта и монтажа. Или ме посъветвайте за друга фирма.
Предварително мерси |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
konstantinaa Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:39, 10 Ноември 2007 Заглавие: |
|
|
И ние не можем да се ориентира ме то са толкова фирми...Всеки си хвали неговата и материалите скоито работи  |
|
|
 |
petiasg Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:08, 18 Януари 2008 Заглавие: |
|
|
| фирми за дограми, колкото щеш. Наши съседи ди сложиха ПВЦ Тисен от Стейшън пласт. Останаха много доволни. |
|
|
 |
MVL Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:36, 28 Януари 2008 Заглавие: |
|
|
Ние използувахме услугите на фирма ЕКОСТИЛ по препоръка на наши близки, монтирахме КЬОМЕРЛИНГ - 5 камерна. Доволни сме много от монтажа и качеството, а най-вече срока им беше 5дни и си го спазиха/за сравнение другите за същата марка даваха 10-15дни/.
Работят само с този профил и имат повече от 10 годишен опит с дограмите - не са начинаещи или клончета на фирми от страната. |
|
|
 |
mirolechev Новопостъпил
|
Пуснато на: 12:01, 06 Февруари 2008 Заглавие: |
|
|
| prou4ete firmi ot provinciata tam sa po evtini ne6tata do okolo 30% az polzvah edne firma ot 6umen perfektni biaha niamam problemi.imam 5 godini palna garancia i ia spazvat vednaz gi biah vikal da mi smeniat 1 staklopaket doidoha vednaga |
|
|
 |
m_4akarova Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:48, 25 Февруари 2008 Заглавие: |
|
|
Ние също дълго се лутахме и накрая си избрахме не много известна фирма "СимПласт"-http://www.simplastbg.com/(от по известните все ми се оплакваха).Страшно доволни сме от тях, препоръчахме ги на всичките си познати!
Успех  |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 19:37, 17 Юли 2009 Заглавие: Re: Мнение за фирма за дограма |
|
|
| Daniela написа: |
Искам да си сложа дограма на 2 стаи и ми е много важно фирмата и дограмата която ще избера да е читава. Спряла съм се на Кьомерлинг PVC и на фирма Uniplast. Какво ще ми кажете за тази фирма, как е дограта и монтажа. Или ме посъветвайте за друга фирма.
Предварително мерси |
Доста са скъпи..... и ако ги питате.... кьомерлинг бил мерцедеса на дограмите... ама това го твърдят и тези, дето работят с шуко профили и също и с профили на саламандър, а също и на трокал трокал.....
Какво да се прави някой се пробват да са актуални като казват името на профила, а кои са и що са..... какъв опит имат като фирми, какви технологии ползват.... ехе.... |
|
|
 |
linageneva Новопостъпил
|
Пуснато на: 09:51, 27 Август 2009 Заглавие: |
|
|
| Сити Комфорт ви предлага не само изработване и поставяне на качествена pvc дограма, а и съвети за типа, технологията и дори модела дограма, който е най подходящ за вашия дом. |
|
|
 |
потребител Новопостъпил
|
Пуснато на: 09:05, 24 Септември 2009 Заглавие: БИБОВпласт некачествена изработка |
|
|
Внимавайте за качеството на изработката . Поръчах си PVC дограма в фирма БИБОВ пласт - Пловдив немска пет камерна може би хубава но какво от това като изработката беше лоша . Оказа се че размерите не са взети правилно , единия прозорец се оказа къс и се наложи попълване с доста пяна а след това отвън да поставя ред теракотени плочки за да повдигна перваза до нивото на дограмата а на другияа прозорец се оказа по голяма едва влезна и се наложи да къртя за отводняващите отвори. И за капак н всичко това се оказа че уплатнението на балконската врата не уплатнява отвъншната страна и други по дребни дефекти като липсващи винтчета и спукани магнити на комарниците . направих рекламация дойдоха поставиха винтчетата но за уплатнението не направиха нищо . вратата усуквала може би щели да помислят ....
Така че ако не искате и вие да мислите после като мен внимавайте за качеството на изработката явно при мен с БИБОВпласт не се получи. |
|
|
 |
|