Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ОТНОСНО НИСКОЕМИСИЙНО СТЪКЛО !

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nazaratus
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 19:35, 24 Октомври 2010    Заглавие: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ОТНОСНО НИСКОЕМИСИЙНО СТЪКЛО ! Отговорете с цитат

Здравейте,
Поръчах и платих ПВЦ дограма на фирма, която не спази никакви срокове с поставянето.
След многобройни разговори и отлагания след два месеца закъснение поставиха дограмата.
Не съм специалист, но ми казаха че са поставили нискоемисийно четирисезонно стъкло, което било най-новата технологиа по-добро от К стъклото. Въпроса ми е как мога да позная, че това е истина.
Опитах проба със запалка където трябва отражението в единия пламък да е в различен цвят но при мен всички са еднакви. Мисля да поръчам уред от чужбина за измерване. Въпроса ми е 4 сезонното стъкло К ли е и мога ли по някакъв сигурен начин да проверя и разбера какво е стъклото, което са ми поставили. Благодаря Ви.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
jorkolino
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 18:52, 25 Октомври 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Всесезонното има спектър на пропускане главно във видимата част на спектъра, за разлика от К което проуска всичко без дълговълновата инфрачервена (но пък нея я отразява по-добре от всесезонното). Всесезонното под ъгъл леко трябвало да тъмнее, кафенее или подобно. Принципно типа стъкло се договаря по време на поръчка. Друг въпрос е, къде са го правили. Установих 4е има бая разлика в цената на стъкла при различни фирми, но не се знае дали от надценка. Установих също, че всяка фирма може да ти извади сертификат за всичко. Ако установиш 4е са те метнали, пиши у форума да се знае.
nazaratus
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 12:14, 29 Октомври 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за отговора. Въпроса е как да проверя стъклото дали е четирисезонно? Четох за някакви трикове за К стъклото със запалка в тъмно, а при мен се получават 4 еднакви пламъка. Иначе в договора ми е записано четирисезонно скъкло.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: