| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 18:04, 15 Юли 2009 Заглавие: Кои фирми дават в момента най- добри консултации? |
|
|
| От направеното проучване на ниво консултации и запитване съм очарована от професионализма и бързината, с която реагираха следните фирми: Валда, Скай лайн, Братя Градеви. Все още не съм се спряла на конкретна фирма, но за момента това са фаворитите в консултирането и оферирането към днешна дата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
tachko Новопостъпил
|
Пуснато на: 07:31, 16 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
| Мислиш ли? До колкото знам за тия фирми нито една от тях не развива инжинерингова дейнос - дали мислиш че са компететни хора с икономическо образование които не са и чували за строителство. |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 18:53, 16 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
| tachko написа: |
| Мислиш ли? До колкото знам за тия фирми нито една от тях не развива инжинерингова дейнос - дали мислиш че са компететни хора с икономическо образование които не са и чували за строителство. |
Здравейте, Ташко, аз не съм адвокат на фирмите, от които съм впечатлена, но на всички оферти, които съм получила от тях, пред имената на изготвилите ги има инженер. .... и вместо да се плюе наляво- надясно по- добре да се достигне нивото поне на горе изброените фирми.
По отношение дали развиват инжинерингова дейност..... трябва ли да развиват и каква.... та да взема да ги проуча и на тази тема..... и съответно ще Ви информирам.
А Вие каква инжинерингова дейност развивате?
Пожелания за повече уважение към Вашите колеги и конкуренти. |
|
|
 |
rumen1075 Новопостъпил
|
Пуснато на: 12:47, 17 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
| Товя с инженеринговата дейност е казано само и дамо да се каже нещо . |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 19:24, 17 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
| Хъм..... оказва се, че когато фирмата за дограма е сертифицирана по исо.... то имала документация, където е описано по какъв ачин се прави проектирането на дограмата..... а и наличието на тази система било гаранция за добро качество на произвеждания продукт...... |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 12:53, 18 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
| Zornica Petrova написа: |
| Хъм..... оказва се, че когато фирмата за дограма е сертифицирана по исо.... то имала документация, където е описано по какъв ачин се прави проектирането на дограмата..... а и наличието на тази система било гаранция за добро качество на произвеждания продукт...... |
|
|
|
 |
yurig Новопостъпил

|
Пуснато на: 13:03, 18 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
 _________________ Разочарованието от лошото качество остава дълго след удоволствието от ниската цeна. |
|
|
 |
TEHTA Посетител

|
Пуснато на: 09:33, 23 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
на много места може да получиш добра консолтация!!! _________________
 |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 12:03, 25 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
| Така би трябвало да е.... но действителността се оказа не точно такава...... |
|
|
 |
todors Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:32, 16 Декември 2009 Заглавие: |
|
|
| Абе Вие на колко фирми сте се обадили, та смеете да твърдите, че точно тези фирми са най-добрите. Знаете ли в Сфия колко стотин фирми има на пазара, нима твърдите, че на всички сте звъняли! А ако наистинина е така, е жалко , че тормозите толкова народ да консултира една пишман клиентка. Или просто сте поредната скучаеща служителка в някой офис за дограма, която иска да размътва водата в този форум! И между другото фирма например Sky line е една от най некъдърната фирма , там персонал не се задържа, т.е няма никакъв квалифициран персонал. |
|
|
 |
jorkolino Новопостъпил
|
Пуснато на: 16:22, 14 Октомври 2010 Заглавие: |
|
|
Във връзка със заглавието на темата (що касае консултация), мога да споделя приятни впечатления от Валда и аз, и от Ал Предо. Сега се връщам от Стройкото. Всички се стараят, но служителките в тези двете бяха с по-богат опит. А, и една по-малка фирма, Лотос 98. Човека си беше практик. Просто имаха пове4е практически опит с нещата самите консултанти. Това не значи че другите фирми нямат експерти на други нива, нито 4е изброените фирми непременно ще са най-добри на пазара.
Инак, за Стройко-то, учуди ме малко липсата на технически параметри за стъклопакетите като цяло, топлопроводимост демек. Например желая да се спра на стъклопакет, ама нямат инфо за коефициента. Пък той си е свойство на материала, не на нещо друго. Още един коефициент за профила, и сам си смяташ общия по площите (паралелно съпротивление). Само не знам тоя U коефициент дали включва и лъчистия пренос на енергия, или единствено топлопроводност и конвекция... Но ако е второто, коефициента лесно се мери при изпитания. _________________ Zeitgeist |
|
|
 |
lipov Посетител
|
Пуснато на: 14:18, 05 Юни 2011 Заглавие: Фирми за консултаций за дограма |
|
|
Здравейте колеги, казвам се Емил Кирилов и съм управител на нова фирма на пазара Емтекс-Трейд ЕООД. Бил съм монтажник 15 години, в 3 фирми последната е Прециз -Ал, дълги години съм работил и в офиса, запознат съм с почти всичко в тая сфера....естественно всеки хвали своето но мога да се басирам с всеки тук че при мен работят едни от най-добрите монтажници и конструктори в БГ. Ако някой се съмнява или има нужда от помощ ние сме насреща _________________ ЕМТЕКС -ТРЕЙД ЕООД телефон 0879 629 033
ВАШИТЕ ПРОЗОРЦИ
mtextrade@abv.bg |
|
|
 |
|