Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Кои фирми дават в момента най- добри консултации?

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zornica Petrova
Активен

МнениеПуснато на: 18:04, 15 Юли 2009    Заглавие: Кои фирми дават в момента най- добри консултации? Отговорете с цитат

От направеното проучване на ниво консултации и запитване съм очарована от професионализма и бързината, с която реагираха следните фирми: Валда, Скай лайн, Братя Градеви. Все още не съм се спряла на конкретна фирма, но за момента това са фаворитите в консултирането и оферирането към днешна дата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
tachko
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 07:31, 16 Юли 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Мислиш ли? До колкото знам за тия фирми нито една от тях не развива инжинерингова дейнос - дали мислиш че са компететни хора с икономическо образование които не са и чували за строителство.
Върнете се в началото
Zornica Petrova
Активен

МнениеПуснато на: 18:53, 16 Юли 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

tachko написа:
Мислиш ли? До колкото знам за тия фирми нито една от тях не развива инжинерингова дейнос - дали мислиш че са компететни хора с икономическо образование които не са и чували за строителство.

Здравейте, Ташко, аз не съм адвокат на фирмите, от които съм впечатлена, но на всички оферти, които съм получила от тях, пред имената на изготвилите ги има инженер. .... и вместо да се плюе наляво- надясно по- добре да се достигне нивото поне на горе изброените фирми.

По отношение дали развиват инжинерингова дейност..... трябва ли да развиват и каква.... та да взема да ги проуча и на тази тема..... и съответно ще Ви информирам.

А Вие каква инжинерингова дейност развивате?

Пожелания за повече уважение към Вашите колеги и конкуренти.
Върнете се в началото
rumen1075
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 12:47, 17 Юли 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Товя с инженеринговата дейност е казано само и дамо да се каже нещо .
Върнете се в началото
Zornica Petrova
Активен

МнениеПуснато на: 19:24, 17 Юли 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Хъм..... оказва се, че когато фирмата за дограма е сертифицирана по исо.... то имала документация, където е описано по какъв ачин се прави проектирането на дограмата..... а и наличието на тази система било гаранция за добро качество на произвеждания продукт......
Върнете се в началото
Zornica Petrova
Активен

МнениеПуснато на: 12:53, 18 Юли 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Zornica Petrova написа:
Хъм..... оказва се, че когато фирмата за дограма е сертифицирана по исо.... то имала документация, където е описано по какъв ачин се прави проектирането на дограмата..... а и наличието на тази система било гаранция за добро качество на произвеждания продукт......
Върнете се в началото
yurig
Новопостъпил

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: 13:03, 18 Юли 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

TEHTA
Посетител

Местожителство: ГАБРОВО

МнениеПуснато на: 09:33, 23 Юли 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

на много места може да получиш добра консолтация!!!
Активен

МнениеПуснато на: 12:03, 25 Юли 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Така би трябвало да е.... но действителността се оказа не точно такава......
Върнете се в началото
todors
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 13:32, 16 Декември 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе Вие на колко фирми сте се обадили, та смеете да твърдите, че точно тези фирми са най-добрите. Знаете ли в Сфия колко стотин фирми има на пазара, нима твърдите, че на всички сте звъняли! А ако наистинина е така, е жалко , че тормозите толкова народ да консултира една пишман клиентка. Или просто сте поредната скучаеща служителка в някой офис за дограма, която иска да размътва водата в този форум! И между другото фирма например Sky line е една от най некъдърната фирма , там персонал не се задържа, т.е няма никакъв квалифициран персонал.
Върнете се в началото
jorkolino
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 16:22, 14 Октомври 2010    Заглавие: Отговорете с цитат

Във връзка със заглавието на темата (що касае консултация), мога да споделя приятни впечатления от Валда и аз, и от Ал Предо. Сега се връщам от Стройкото. Всички се стараят, но служителките в тези двете бяха с по-богат опит. А, и една по-малка фирма, Лотос 98. Човека си беше практик. Просто имаха пове4е практически опит с нещата самите консултанти. Това не значи че другите фирми нямат експерти на други нива, нито 4е изброените фирми непременно ще са най-добри на пазара.

Инак, за Стройко-то, учуди ме малко липсата на технически параметри за стъклопакетите като цяло, топлопроводимост демек. Например желая да се спра на стъклопакет, ама нямат инфо за коефициента. Пък той си е свойство на материала, не на нещо друго. Още един коефициент за профила, и сам си смяташ общия по площите (паралелно съпротивление). Само не знам тоя U коефициент дали включва и лъчистия пренос на енергия, или единствено топлопроводност и конвекция... Но ако е второто, коефициента лесно се мери при изпитания.
lipov
Посетител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 14:18, 05 Юни 2011    Заглавие: Фирми за консултаций за дограма Отговорете с цитат

Здравейте колеги, казвам се Емил Кирилов и съм управител на нова фирма на пазара Емтекс-Трейд ЕООД. Бил съм монтажник 15 години, в 3 фирми последната е Прециз -Ал, дълги години съм работил и в офиса, запознат съм с почти всичко в тая сфера....естественно всеки хвали своето но мога да се басирам с всеки тук че при мен работят едни от най-добрите монтажници и конструктори в БГ. Ако някой се съмнява или има нужда от помощ ние сме насрещаSmile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: