Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Качествена дървена дограма (трислойна)

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Getso
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 11:15, 08 Февруари 2008    Заглавие: Качествена дървена дограма (трислойна) Отговорете с цитат

След дълго обикаляне и ровичкане в интернет най-сетне попаднах на фирма която ми изработи и монтира дървена дограма. Дават ми 5 год пълна гаранция на стъклопакета, обкова и лаковото покритие. На самите дървени рамки ми дават доживотна гаранция, че нямат да провиснат или да се изметнат ( забравете рендосването) Laughing За разлика от други фирми тази работи само с стъклопакет с дебелина 32 мм. Относно цената не ми излезе толкова солена както се мъчеха да ме убедят "колегите им" от PVC i AL фирми. Вярно е, че е по- скъпо но все пак е дърво което не може да се сравни с нищо друго. И само за информация: средната цена е около 330 лв/м2 с КА-стъкло и подпрозоречни первази.
p.s. Ако някой се интересува мога да му дам координати на фирмата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
mulen
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 10:14, 21 Февруари 2008    Заглавие: Отговорете с цитат

Поздравления за правилният избор. Само един наистина доволен клиент може да напише тези неща за една фирма.
В годините напред ще продължаваш да се убеждаваш в качествата на дървената дограма.
Успех Very Happy
Върнете се в началото
Futurama
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 09:26, 13 Юли 2008    Заглавие: Отговорете с цитат

Az se interesuvam ot imeto na tazi firma, za6toto mi predstoi da smenjam dogramata. Molja da mi go dadete!
Pozdravi Very Happy
Върнете се в началото
RUJA
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 18:29, 10 Април 2009    Заглавие: Re: Качествена дървена дограма (трислойна) Отговорете с цитат

Getso написа:
След дълго обикаляне и ровичкане в интернет най-сетне попаднах на фирма която ми изработи и монтира дървена дограма. Дават ми 5 год пълна гаранция на стъклопакета, обкова и лаковото покритие. На самите дървени рамки ми дават доживотна гаранция, че нямат да провиснат или да се изметнат ( забравете рендосването) Laughing За разлика от други фирми тази работи само с стъклопакет с дебелина 32 мм. Относно цената не ми излезе толкова солена както се мъчеха да ме убедят "колегите им" от PVC i AL фирми. Вярно е, че е по- скъпо но все пак е дърво което не може да се сравни с нищо друго. И само за информация: средната цена е около 330 лв/м2 с КА-стъкло и подпрозоречни первази.
p.s. Ако някой се интересува мога да му дам координати на фирмата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RUJA
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 18:32, 10 Април 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

ИЗПРАТЕТЕ МИ КОРДИНАТИТЕ НА ДОБРИ И НЕ ТОЛКОВА СНЪПИ
ФИРМИ ЗА ДЪРВЕНА ДОГРАМА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Georgi Sarkov
Новопостъпил

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: 17:18, 13 Април 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз се занимавам със строителство вече 15 г. и в момента се интересувам от качествена дървена дограма за мен лично. И май съм се спрял на един специален продукт. На Стройкото попаднах на една фирма,която е представител на италианската дограма Sciuker.Останах изумен за какъв продукт става въпрос:дървена дограма,а от вън има алуминиеви пластини,които служат да предпазват дървото от слънце,вода и подобни; плюс ред хиляди други работи и екстри които до сега не бях чувал..
Върнете се в началото
mulen
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 13:49, 14 Април 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам как до сега не сте попаднали на добър производител след като се занимавате от 15 год със строителство? Shocked
Разгледах въпросният сайт на италианците и не видях кой знае какво по различно от това което се прави в България и по точно моята фирма.
Алуминиеви капаци (пластинки) и аз поставям стига да има кой да си го позволи. Виждам, че сте от Варна и ако сте заинтересован мога да Ви пратя да видите една къща, но първо трябва да разговарям със собственика.
Интересно ми е само каква е средната цена на италианската дограма???
Върнете се в началото
Georgi Sarkov
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 11:48, 15 Април 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами просто няма.Ходил съм на четири Стройко, Лукс Експо, Expo в Italy и др. изложения.Не бях попадал на такъв продукт какъвто е уникалния SCIUKER. Да, има и бг фирми,но алуминия от вън изглежда направен като в час по труд и техника Very Happy. След това, само човек който разбира може да оцени как този алуминий е поставен върху дървото...Плюс други неща, но не искам да продължавам -ще изглежда като реклама. Просто съм впечътлен от продукта и смятам, че няма аналог на пазара.
А аз лично мога да Ви уверя, че ако не сте видял "кой знае какво" в тази дограма - има много да се открие и дори научи.
Върнете се в началото
Getso
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 11:22, 20 Април 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не изглежда ама май си стана нещо като реклама на SCIUKER, както и да е това си е вашето мнение. Кажете само колко струва тази дограма какви пари излиза на квадрат ли е? Да можем да направим съпоставка. Относно дограма с алуминии произведена в български фирми мога да твърдя че наистина нищо не сте видяли или по някаква случайност все попадате на фирми който петнят името на дървената дограма и хабят матеряла с две думи
Върнете се в началото
Georgi Sarkov
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 16:47, 30 Април 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами започва от 350 евро на кв метър и стига до 560. Довери ми се, че няма аналог на бг пазар. Правили са вили на кралски личности по арабския свят, известни личности в САЩ и Италия. Тя е от световно качество. Малко смешно е да се сравняват с нашите дограми Smile
Върнете се в началото
Georgi Sarkov
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 09:40, 03 Август 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

нямало ме е мако и май се изгубил напълно разговора!?
Върнете се в началото
yurig
Новопостъпил

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: 21:14, 04 Август 2009    Заглавие: Отговорете с цитат

Само да ви кажа че форума си има раздел Оферти и Обяви.Пускайте си рекламите там и не ни мислете за малоумни. Evil or Very Mad
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: