Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Как да избегна кондеза, имам ПВЦ дограма?

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alex
Гост

МнениеПуснато на: 19:59, 20 Декември 2006    Заглавие: Как да избегна кондеза, имам ПВЦ дограма? Отговорете с цитат

В жилището, което живея дограмата прави много голям кондез. Какво да правя или да не правя, че да избегна кондеза. Разбрах, че трябва да се проветрява стаята, но колко често на ден? Въобще, ако някой е успял да се справи с този проблем да ми помогне.
Върнете се в началото
Google Ads    
надежда
Гост

МнениеПуснато на: 21:23, 20 Декември 2006    Заглавие: Отговорете с цитат

здравейте, аз лично не съм се сблъсквала с такъв проблем, но това което съм изчела е, че кондез не се получава ако смените дограмата с дървена. Вярно е, че на Запад също се поставят ПВЦ дограми, но качеството им не може да се сравни с тези използвани в България.
Върнете се в началото
галин
Гост

МнениеПуснато на: 21:29, 20 Декември 2006    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз разреших проблема с кондеза, като махнах пердетата и си сложих щори вертикални. Бях го чел в някакъв друг форум като решение. Помагали също и радиаторите, ако са точно под прозореца.
Върнете се в началото
sierard
Посетител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 09:25, 22 Април 2007    Заглавие: Отговорете с цитат

надежда написа:
здравейте, аз лично не съм се сблъсквала с такъв проблем, но това което съм изчела е, че кондез не се получава ако смените дограмата с дървена. Вярно е, че на Запад също се поставят ПВЦ дограми, но качеството им не може да се сравни с тези използвани в България.

не съм съгласен,ние произвеждаме прозорци и врати не по лошо от тях,тука проблема идва от избора на по-евтино,малко са хората които се интересуват какъв е профила,къде се произвежда и какви сертификати има.клиентите първо се интересуват от цена,и после от всичко останало. Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sierard
Посетител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 12:55, 22 Април 2007    Заглавие: Отговорете с цитат

много хора си мислят:"сменям прозорците,правя изолация и готово-спирам радиаторите и вкъщи е топло и приятно."ДА ама НЕ.във всяко обитаемо жилище има битова влага(от готвене,пране,отглеждане на цветя,дишане и др.).необходимо е да има отопление и да се проветрява редовно.целта на смяната на прозорците е да задържим топлината вътре колкото се може по-дълго с по-малко изразходване на енергия за отопление,което се постига с качествена профилна система
-добър обков
-и много важен фактор е стъклопакета
предпоставка за конденз и поява на плесен е нередовно проветряване,застоял и наситен на влага въздух.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Общи теми за дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: