Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Как Алистерм лъже клиентите си

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
techno5
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 17:48, 07 Февруари 2011    Заглавие: Как Алистерм лъже клиентите си Отговорете с цитат

Искам да ви предупредя : забравете за гаранцията ако купувате от Алистерм (Alisterm.com). Няма сила която да ги накара да пратят ремонтна група.
Служителката която отговаря на телефоните ме мота повече от месец :
Когато накрая ми каза дата и час - никой не дойде. Дори не се обадиха ! А аз съм си взел отпуска да ги чакам... Това стана не веднъж а три пъти (!) което изключва неволна грешка /външни обстоятелства и е абсолютно неуважение към времето на клиента.
Наслушах се на най-смехотворни лъжи като оправдания. После разбрах че фирмата дори няма ремонтна група (вземали под наем от друга фирма).
Практически няма на кого да се оплачете защото собствениците на са забранили телефоните ми да бъдат давани на клиенти.
Така че - седем пъти си помислете преди да поръчате нещо от тази фирма!
[/b]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
sierard
Посетител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 23:02, 08 Февруари 2011    Заглавие: Отговорете с цитат

? А,Вие как решихте да поръчате в тази фирма,и колко време мислихте.Запознайте съфорумците.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
techno5
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 22:43, 09 Февруари 2011    Заглавие: Отговор Отговорете с цитат

Основната причина да поръчам от тях беше че харесах сайта им. Също така първи ми отговориха на е-мейл запитването. Невероятно е колко фирми бавят отговорите по е-мейл или изобщо не отговарят... Отделих около ден за проучването си.
За съжаление се оказа че тази фирма е бърза във вземането на поръчки но не и в изпълнението на гаранцията.
Моят съвет към купуващите дограма е преди да дадат голямата сума, да проверят какви са отзивите за фирмата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
videozapisi
Новопостъпил

Местожителство: София

МнениеПуснато на: 22:43, 01 Април 2011    Заглавие: По-полека с квалификациите... Отговорете с цитат

Колко различни могат да са впечатленията от една и съща фирма...

За дограмата не знам. Гаражни врати поръчахме при тях.
От поръчката до изпълнението имаше 2 дни (преди 3-4 седмици).
Още тогава разбрахме, че са уволнили девойката, която е работела при тях, заради подобни гафове. Затворили са офиса си, но приемат поръчки.
И монтират, и то бързо.

Доста подозрително ми се видя, че нямат офис (и аз ги намерих в нета), но мъжът, с когото говорих по телефона, съвсем логично обясни колко струва в тези времена да поддържаш офис и защо не е необходим. И е вярно, бивши колеги от звукозаписно студио в края на миналата година си затвориха представителния офис, защото ги дърпаше яко надолу. Останаха си със студиото и спечелиха.
Ние пък въобще не сме и мислили да откриваме приемна...

Така че, явно сте попаднали на погрешния човек в неправилния момент.

Като цяло ги препоръчвам за гаражните врати (ролетния тип).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Производители на дограма Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: