| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ptankov Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:23, 10 Август 2009 Заглавие: Какви са тези подложки в профила под стъклопакета? |
|
|
Здравейте,
Покрай обикалянето ми из офиси шоуруми, поразгледах мострите и ми направи впечатление, че някъде има такива подложки в профила под стъклопакета, както показаните по-долу на снимките, а на други места не видях.
За какво се ползват тия неща. Дали някои фирми (където не ги видях) си ги спестяват или просто на мострата не е било сложено? Колко важни са тия неща и изобщо може ли без тях, или аз си внушавам разни небивалици?
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
sierard Посетител

|
Пуснато на: 22:21, 10 Август 2009 Заглавие: |
|
|
така наречените"изравнителни подложки",които са разработени от завода производител на профила/или системата/.общо казано изравняват наклона на профила така че равнината да стане перпендикулярна на стъклото/пакета/ и са така профилирани ,че да може и водата да отвеждат през дренажните канали.лично не съм срещал фирма която да ги спестява,та те са смешни стотинки. _________________ sistem "BRUGMANN"-правилния избор
"СИЕРА-РД" ЕООД |
|
|
 |
TEHTA Посетител

|
Пуснато на: 20:41, 22 Август 2009 Заглавие: |
|
|
хахаха как да ги спестя ,ако неги сложа немога да сложа стъклодържателя отдолу или да се пробвам да счупя стъклопакета... .
И още нещо за подложките със тях се подбива крилото против увисване и за фикса/неотваряемото/ трябва да се слага по две еднакви подложки /ако е вярно невилиирана рамката/
Може и по дълго да се обясняваме но смятам толкова стига  _________________
 |
|
|
 |
Георгиева Новопостъпил
|
Пуснато на: 12:28, 26 Септември 2009 Заглавие: отговор - метафора |
|
|
това е като да си купиш обувки без стелки .... ще те убива нали?!?
 _________________ http://www.ilimat.com успешен декоративен елемент в интериора на съвременния дом и офис |
|
|
 |
|