| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vantco71 Новопостъпил
|
Пуснато на: 09:42, 23 Септември 2011 Заглавие: Имало е и коректни фирми за дограма. |
|
|
Искам да искажа , своето задоволство от една сравнително малка фирма за подмяна на прозорци и врати.
Фирмата се казва АДЕПТ ИН-ООД с управител Иван Иванов.
Много коректно поведение от взимането на размерите , до поставянето на дограмата
Аз си сложих пвц дограма Саламандър с бяло/ ка стъкло-32 мм и обком МАКО .
Първо : Управителя дойде в уреченият час за размери и да погледне прозорците.Момчето взе размери ,сметна ми дограмата и ми обясни много подробно плюсовете и минусите на пвц дограма с ниско качество и пвц дограма с високо качество .
За металното усиление което се слага в профила ,колко е дебело , и какво се слага масово на пазара .
Сключихме договор ,като се има на предвид че ми дадоха много добра цена за дограмата,от всички оферти които имах.
Казах до 10 дни дограмата ще е поставена , и го напровиха супер.
Извадиха старите прозорци перфектно,като се има на предвид в центъра старите кооперации колко са дебели прозорците.
Извозиха ми дограмата (БЕЗПЛАТНО) и на другият ден дойде момче от фирмата за измазване на новата дограма.
Просто извадих голям късмет с тази фирма ,която ми я препоръча един приятел от Ботевград .
Те работят предимно с висококачествени пвц системи .
Сега съм щаслива че смяната на дограмата мина великолепно,като се има на предвид какво се случва на други хора
Имат офис в Лозенец ,до бар "Марая" имат и web page:
www.adeptin-bg.com
Горещо Ви ,ги препоръчвам СУПЕР СА.
[/b] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
lipov Посетител
|
Пуснато на: 13:30, 25 Септември 2011 Заглавие: |
|
|
ХУБАВА РЕКЛАМА БРАВО....ОТЛИЧЕН _________________ ЕМТЕКС -ТРЕЙД ЕООД телефон 0879 629 033
ВАШИТЕ ПРОЗОРЦИ
mtextrade@abv.bg |
|
|
 |
k_georgiev Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:25, 14 Февруари 2012 Заглавие: браво това е начина - така трябва да се работи |
|
|
| Мисля че това е професионалния подход |
|
|
 |
DesireToFire Посетител
|
Пуснато на: 10:04, 14 Март 2012 Заглавие: |
|
|
професионален подход ... до колкото е възможно за един форум  _________________ PVC Dograma |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
| ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
|
|
| РЕКЛАМИ
|
|
|
| Начално Меню
|
В момента е: 20:16, 20 Май 2012