| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
NB Новопостъпил
|
Пуснато на: 09:47, 09 Юни 2008 Заглавие: Външни ролетни щори в едно с ПВЦ дограма- термо кутия |
|
|
Здравейте, някой има ли поставена ПВЦ дограма заедно с външна ролетна щора - с термо кутия? Търся мнение дали когато кутията е заедно с дограмата изолира от шума, както дограмата. _________________ Pozdravi, NB. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
Георгиева Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:34, 07 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
ДА. Колкото повече есктри толкова повече плюсове - по-добра шумоизолация и топлоизолация... _________________ http://www.ilimat.com успешен декоративен елемент в интериора на съвременния дом и офис |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 22:35, 08 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| Георгиева написа: |
| ДА. Колкото повече есктри толкова повече плюсове - по-добра шумоизолация и топлоизолация... |
На същото мнение съм- Колкото повече есктри, толкова повече плюсове - по-добра шумоизолация и топлоизолация, особено ако ролетната щора е в комбинация с дограмата. |
|
|
 |
sierard Посетител

|
Пуснато на: 23:20, 08 Октомври 2009 Заглавие: Re: Външни ролетни щори в едно с ПВЦ дограма- термо кутия |
|
|
| NB написа: |
| Здравейте, някой има ли поставена ПВЦ дограма заедно с външна ролетна щора - с термо кутия? Търся мнение дали когато кутията е заедно с дограмата изолира от шума, както дограмата. |
определено ДА,ако е направена както трябва и са използувани всички необходими материали за целта. _________________ sistem "BRUGMANN"-правилния избор
"СИЕРА-РД" ЕООД |
|
|
 |
Joani Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:46, 22 Октомври 2009 Заглавие: |
|
|
| аз също имам вградени щори на Thyssen, много съм доволен от тях и като шумо и като термоизолация...фирмата ми отвори тогава кутията отвътре се ревизира, вътре имаше стериопор или нещо подобно....препоръчвам ги |
|
|
 |
TEHTA Посетител

|
Пуснато на: 17:26, 03 Януари 2010 Заглавие: |
|
|
ИЗВИНЕТЕ МЕ ,но не съм много съгласен с тези мнения (8 години само таква съм поставял) не уплатнява толкова много колкото ако е с външна ролетна с цяла кутия и ел.мотор .Не че ако е цяла кутия вградена в дограмата с ел.мотор е зле ,НО си има едни работни фуги на капака на щората ,които не могата да бъдат избегнати(освен с силикон,но тои не е изолатор).вградените щори не са за нашия климат!!! _________________
 |
|
|
 |
albinolefe Новопостъпил
|
Пуснато на: 19:09, 24 Януари 2011 Заглавие: |
|
|
| TEHTA написа: |
ИЗВИНЕТЕ МЕ ,но не съм много съгласен с тези мнения (8 години само таква съм поставял) не уплатнява толкова много колкото ако е с външна ролетна с цяла кутия и ел.мотор .Не че ако е цяла кутия вградена в дограмата с ел.мотор е зле ,НО си има едни работни фуги на капака на щората ,които не могата да бъдат избегнати(освен с силикон,но тои не е изолатор).вгр
адените щори не са за нашия климат!!! |
абсолютно съм съгласен....излиза по-скъпо и мисля,че не изолира както щората пред дограмата |
|
|
 |
|