Форум за дограма, врати, прозорци

ПрофилПрофил    СъобщенияСъобщения    Регистрирайте сеРегистрирайте се     ТърсенеТърсене    ПотребителиПотребители   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори    ВходВход  RSS емисия за последните теми от  (скоро!)
Вграждане на вратичка за домашен любимец

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Ремонти по дограмата
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Silvia
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 14:02, 05 Август 2011    Заглавие: Вграждане на вратичка за домашен любимец Отговорете с цитат

Здравейте,

Възможно ли е да се вгради вратичка за домашен любимец в стъклопакет? Като следната: http://www.zoomagazin.eu/admin/images/categories/82358.jpg
Взехме си котка, която трябва да излиза на балкона, а през зимата ще е трудно да е нон-стоп отворена балконската врата... в зоомагазина ме увериха, че може да се монтира на всякаква врата, но вече ми отказват 5 фирми, сред които Ворошилов, Ролпласт, Саав...
Знам, че не може да се продупчи стъклопакета, защото ще се разхерметизира.... искам да поръчаме нов, в който да е предвиден отвор за въпросната вратичка...

Някой може ли да помогне? Предварително благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Google Ads    
Stola
Новопостъпил

МнениеПуснато на: 13:36, 11 Август 2011    Заглавие: Отговорете с цитат

От снимката не се вижда за каква дебелина на стъклопакета става дума, но ми се струва , че няма да е проблем, ако не им се занимава на стъкларите да изрязват, защо не помислите за пвц панел в долната част на вратата, ако е разделена с кемфер...? Тогава вграждането ще е много лесно.. За да не правя пак реклама ..пробвайте на тел. 02/ 958 10 95 . Там може би ще ви помогнат...!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.dograma.eu Форуми -> Ремонти по дограмата Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
  Линк към сайта на Вашата фирма тук?

РЕКЛАМИ

Вход
Потребител: