| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Silvia Новопостъпил
|
Пуснато на: 14:02, 05 Август 2011 Заглавие: Вграждане на вратичка за домашен любимец |
|
|
Здравейте,
Възможно ли е да се вгради вратичка за домашен любимец в стъклопакет? Като следната: http://www.zoomagazin.eu/admin/images/categories/82358.jpg
Взехме си котка, която трябва да излиза на балкона, а през зимата ще е трудно да е нон-стоп отворена балконската врата... в зоомагазина ме увериха, че може да се монтира на всякаква врата, но вече ми отказват 5 фирми, сред които Ворошилов, Ролпласт, Саав...
Знам, че не може да се продупчи стъклопакета, защото ще се разхерметизира.... искам да поръчаме нов, в който да е предвиден отвор за въпросната вратичка...
Някой може ли да помогне? Предварително благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
Stola Новопостъпил
|
Пуснато на: 13:36, 11 Август 2011 Заглавие: |
|
|
| От снимката не се вижда за каква дебелина на стъклопакета става дума, но ми се струва , че няма да е проблем, ако не им се занимава на стъкларите да изрязват, защо не помислите за пвц панел в долната част на вратата, ако е разделена с кемфер...? Тогава вграждането ще е много лесно.. За да не правя пак реклама ..пробвайте на тел. 02/ 958 10 95 . Там може би ще ви помогнат...! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
| ФИРМИ ЗА ДОГРАМА
|
|
| РЕКЛАМИ
|
|
|
| Начално Меню
|
В момента е: 19:24, 20 Май 2012