| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
toclar Новопостъпил
|
Пуснато на: 17:59, 16 Май 2007 Заглавие: Борба |
|
|
| В продължение на три години се борих с фирма за дограма за да дойдат и да си регулират дограмата. Не успях. Бях принуден да се обърнакъм друга фирма за да ми я регулират и да ми мантират нови комарници тъй като старите се разпаднаха. Познайте какво стана ? Нито една фирма не се съгласи да ми монтира нови комарници тъй като не била слагала тя дограмата молеви се. Най накрая намерих такава фирма и съм доволен ако не се вземе предвид, че цената беше солена. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Google Ads
|
|
biserkr Новопостъпил
|
Пуснато на: 23:46, 13 Декември 2007 Заглавие: АЛУМИНАШОП Б |
|
|
Трябваше да се обърнеш към тая фирма
извършват ремонт на дограма ,смяна на обков ,смяна на стъклопакет и др такива специфични дейности'
дори като ми монтираха прозорците ми изпратиха човек за да ги измаже(обърне), просто си вършат работата
телефона им е 088511387
mail:aluminashop_b@mail.bg |
|
|
 |
biserkr Новопостъпил
|
Пуснато на: 23:48, 13 Декември 2007 Заглавие: АЛУМИНАШОП Б |
|
|
Трябваше да се обърнеш към тая фирма
извършват ремонт на дограма ,смяна на обков ,смяна на стъклопакет и др такива специфични дейности'
дори като ми монтираха прозорците ми изпратиха човек за да ги измаже(обърне), просто си вършат работата
телефона им е 0885113872
mail:aluminashop_b@mail.bg |
|
|
 |
Zornica Petrova Активен
|
Пуснато на: 17:05, 15 Юли 2009 Заглавие: |
|
|
| Все пак не поема ли фирмата, поставила дограма някаква гаранция. Аз откакто се интересувам от въпроса за смяна на дограма, фирмите, които са ми изпратили оферти обявяват гаранция за обкова в порядъка от 2 години до 5 години. |
|
|
 |
satelit-s Новопостъпил
|
Пуснато на: 11:33, 22 Май 2010 Заглавие: |
|
|
| не вярвайте на АЛУМИНАШОП - вече цяла година продължават проблемите с тях - не си спазват гаранциите |
|
|
 |
biserkr Новопостъпил
|
Пуснато на: 00:23, 06 Август 2010 Заглавие: |
|
|
| на съсипана дограма почти нищо не може да се направи,дори като остъклявяхме си търсехме стъклодържачите на боклука ,понеже техническия не незнаше на кой свят се намира от пиене,откраднаха половината дръжки и т.н. |
|
|
 |
DesireToFire Посетител
|
Пуснато на: 13:29, 04 Ноември 2011 Заглавие: |
|
|
Това което ви се е случило чак не е за вярване, жалко само че няма как да им го върнете на тия селяци. Така само развалят реномето на фирми производители !  _________________ PVC Dograma |
|
|
 |
|